Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Idag har vi spelat in videos med finfina tips
God kväll på er! Nu ska jag berätta vad vi har gjort idag och samtidigt passa på att tipsa om vad ni också kan göra, antingen där ni jobbar - om ni också jobbar med att nå ut på ett eller annat sätt - eller om ni vill göra det som bloggare, Instagrammare eller vad ni nu är. För att nå ut alltså.
Vi har spelat in videos! Vi brukar göra så kallade tipsvideos där vi på cirka 20-45 sekunder delar med oss av ett tips som vi tror är värdefullt för vår målgrupp.
Jag spelade in två tipsvideos idag. I den ena pratade jag om vad den nya Facebookalgoritmen egentligen innebär för företag och hur vi måste tänka nu... 
... och i den andra pratade jag om hur vi får följarna att engagera sig, det vill säga kommentera, våra inlägg. 
Vi har ett litet videokit som gör att det är väldigt enkelt att spela in men som samtidigt gör både bild och ljud väldigt mycket bättre än om vi bara använder en iPhone. Vi använder iPhone, en liten mikrofon från Röde och två lampor. Ett ganska billigt sätt att få högre kvalitet alltså.
Det här med korta videos är något som känns som att det passar de flesta branscher som vill nå ut på ett eller annat sätt. Eller? Nu vet jag i och för sig att det finns en del lärare och vårdpersonal som läser min blogg, då är det kanske inte läge, men annars...
Men det bästa är ändå när vi klipper ihop en video av bloopers. Min absoluta favorit är Amanda ♡ Ni måste kolla på den här. Klicka på bilden för att se hennes bloopers. Visst älskar man henne!
 
#1 - Yours truly

<3

Svar: Visst är hon fin?😊😍
Alexandra