Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Idag är det dags för Näringslivsgalan
Idag är det dags! Och det ska bli så himla kul. I somras kontaktade jag Dreambag, som är de som är ansvariga för hela Malmö Näringslivsgala-arrangemanget, och talade om att vi på Mama Said så himla gärna skulle vilja jobba med deras digitala kommunikation. Några möten senare var det bestämt, och vi blev svinglada över att få äran.
Så vi har skött Malmö Näringslivsgala på Facebook och Instagram, och idag är det äntligen dags för själva galan. Det ska bli så sjukt kul!
Vi kommer köra Insta story från deras konto under både dagen och kvällen, så om ni inte redan följer, GÖR DET NU! Vi hoppas så klart på intervjuer med både Petter, Oscar Zia, Babba Canales och Anna Kinberg Batra. Och det är jag och Mandy som kommer vara framför kameran. Häng med nu! Vi behöver ha någon slags fan-base 😊
Jag har varit med på Malmö näringslivsgala flera gånger innan. Jag har varit nominerad en gång, några gånger har jag pratat på scenen, och för ett par år sen outade jag att jag la ner NewsHubby och istället skulle satsa på Mama Said (som då hette PR with an Edge) i den här panelen på scenen. Vissa år har jag inte haft nåt mission alls där men gått dit ändå tack vare att jag har blivit inbjuden av bland annat Swedbank, där vi ju är kunder.
Men i år så är vi alltså där i egenskap av något helt annat, i år jobbar vi med galan. Så himla kul! Vill ni följa oss på Instagram så gör ni det via @malmonaringslivsgala. Ses under dagen då :)