Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Herregud vad vi älskar fredagsmys
Hej på er denna fredageftermiddag! Herregud vad vi älskar fredagsmys här hemma. Det börjar ofta redan på onsdagen med att vi tjatar om att "Snart är det fredaaaaag!".
Fredag har alltid varit en speciell dag här hemma, och så är det säkert för de flesta gissar jag? Jag tjatar ofta (under mina utbildningar) om att vi är inte så unika som vi kanske vill tro ibland. De flesta jobbar vardagar åtta till fem och njuter av fredagkvällar då man slänger fötterna på bordet och kollar på tv klockan åtta.
Jag som ALDRIG annars ser på tv, gör just så här under fredagkvällar. Då tittar vi på Idol, Talang eller vad det nu är på tv. Klockan åtta. Med fötterna på bordet.
Vi äter aldrig tacos men lyxar till det (för att slippa stå i köket) med pizza och sånt istället. Och så massa tända ljus och alla uppkrupna i soffan. Åh vad jag äääälskar fredagar!
Just den här fredagen har varit lite annorlunda. Normalt sett kör jag bara PT-pass på fredagar, men idag gick jag in en sväng på kontoret för att ha möte kring Malmö Näringslivsgala  som är på måndag som sagt, och så skulle vi prata om vår nya kollega. Eller om vem som ska bli vår nya kollega egentligen. Vi har haft intervjuer och har träffat så många grymma människor, och nu måste vi alltså (Hjäääälp) bestämma oss för en. Så det pratade vi alltså också om.
Jag önskar att vi hade kunnat anställa fler, men så är det alltså inte nu, så vi får helt enkelt bestämma oss för en.
Men nu är det väl ändå dags att samla ihop barnen (Alvin är hos en kompis) och åka och köpa pizza (kvällens rätt) och slänga oss i soffan va? Hur är ni? Är ni lika fredagsmys-galna som vi?
#1 - Petra

Samma här! Men både jag o min sambo har jobb där vi jobbar helger o kvällar så lediga fredagkvällar tillsammans är tokheliga! Ha en fin helg!

Svar: Ja det förstår jag verkligen då!! :) Tack detsamma!
Alexandra