Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Hej ny vecka
God morgon! Nu är det sportlov här i Malmö och jag önskar som sagt att vi hade varit iväg hela familjen och åkt skidor, men så blir det inte i år. Vi kommer vara hemma, och jag kommer att jobba. Den här veckan har jag två bokskrivardagar och målet är att jag ska ha kollat igenom hela boken och placerat allt i rätt ordning, renskrivit innehållsförteckningen samt korrläst ett kapitel + inledningen. Vad tror ni? Det låter väl rimligt va? Jag hoppas det i alla fall. 
Sen ska jag förbereda en utbildning som jag ska köra nästa måndag. Det är en heldag för vår nya kund som vi egentligen börjar jobba med 1 mars. Det kommer att bli så kul med en ny kund, för vi har nämligen en ny kollega också, som vi har anställt i och med den här nya kunden. Så hon börjar nu på torsdag. Ja, det blev en hon igen. Vi har det lite svårt med jämställdheten på Mama Said  kan man tycka, men vi ser det som att vi jämnar ut den annars ganska manliga mediabranschen. Sen har vi så klart försökt få in killar också, men det slutar alltid med att vi tar den som vi tycker verkar vara bäst lämpad för jobbet, och uppenbarligen har det hittills varit tjejer.
Vad gör ni i veckan? Ni som bor i Skåne, är ni lediga? 
#1 - Ellie

Tycker det 'är bra att ni jämnar ut det lite på mama said :P
Hade tycket det varit kul att läsa om din kvällsrutin! Du som kan gå upp så tidigt tänker jag har en bra rutin så du kommer ner i varv på kvällarna, vilket inte jag har. Är nästan alltid helt speedad, haha.

Svar: Eller hur! ;)Japp, jag ska skriva ett inlägg om det. Tack för tips :)
Alexandra