Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

God morgon underbara lediga helg
God morgon! Oj vad skönt det har varit att sova lite längre. Haha... jag gillar ändå att jag kallar 06,30 för lite längre. Men det ÄR ju ändå två timmar längre än jag har sovit de senaste tre morgnarna. Så vi kallar det vardagssovmorgon. Bra va? Jag är i alla fall pigg och utvilad.
Fredag innebär ju PT-dag, men jag har bara halva dagen som PT-dag idag eftersom jag har ett möte på kontoret om Malmö Näringslivsgala (Vi är ansvariga för deras kommunikation, och galan är på måndag så vi ska planera lite inför den), och sen så ska jag och Sanna spela in en podd. Om podcasts. Haha det där lät konstigt... Ja men alltså jag ska intervjua henne om podcasts till vår podd "På Insidan". Det kommer vara en hel del från gårdagens utbildning så om ni tycker att den låter spännande så ska ni lyssna på det här avsnittet när det kommer ut. Jag hojtar.
Imorgon ska jag och barnen gå på bio, gå ut och äta och sen så på Mello, och på söndag ska vi på kalas hos kusinerna. Som vanligt så är allt det här OM Mio orkar. Vi planerar alltid som om det vore en självklarhet att det ska gå, men om jag ska tänka realistiskt så är det oftare vi INTE kan än att vi kan. Men det spelar ingen roll, vi har de planerna just nu och ser verkligen fram emot det. Går det inte så myser vi till det på nåt annat sätt här hemma. Vad ska ni hitta på i helgen?
 
#1 - Lars

Va underbart att see dig glad le efter alla vedermödor du och barnen har haft. Önskar er en underbar fredag

Svar: Tack! Och detsamma Lars :)
Alexandra

#2 - Malin

Jag och barnen åker till mina föräldrar och stannar några dagar in i nästa vecka (sportlov). Det är 300 km men barnen, 4 och 7 år, är vana bilåkare.

Off topic, vad är det för fin blus du har på dig?

Svar: Men åh vad mysigt! Vi älskar att åka iväg i bil, mina barn är också vana bilåkare. Det är nåt visst med att vara iväg så där. Blusen är från H&M och jag köpte den precis innan jul. Faktiskt första gången jag använder den. Jag är inte så mycket för blusar egentligen så jag tvekade 100 vändor fram och tillbaka igår morse. Vill jag ha den på mig eller inte? Haha.... Lycka till på resan! :)
Alexandra

#3 - Linda

Å så härligt det låter och att du verkar må bra. Hoppas verkligen att hela familjen får en helg utan sjukdomsstrul och att den blir precis som ni önskar! Jag hoppas på sol för då blir det långpromenad med hunden i skogen!

Svar: Tack snälla! :) Jaaaa, tänk vad härligt om det blir sol! Långpromenader gör så gott för själen!! :)
Alexandra