Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

God morgon lördag, bio & mello
God morgon kära ni! Det är lördag! Visst är det härligt?! Jag älskar att vi är lediga och inte ska resa iväg nånstans. På ett sätt så älskar vi att vara iväg tillsammans men på ett annat sätt så njuter vi av att vara hemma i lugn och ro. Vi är precis likadana alla tre, så det är ju tur.
Det här var en stor dag - när Mio var inbjuden till en MFF-match och sen, tillsammans med Alvin, fick gå ner i omklädningsrummet och hälsa på Marcus Rosenberg och de andra spelarna. Så fint ♡
Hur som helst, idag ska vi på bio. Jag funderar på om vi ska se Coco, Djungelgänget, Jumanji, Monky, The Florida Project  eller Paddington 2. (Om ni klickar på länkarna så kan ni se trailers av filmerna). Jag röstar nog på Jumanji eller The Florida Project men vi får se vad Mio och Alvin säger. Låt oss bara hoppas att Mio orkar idag...
Efter bion ska vi ut och äta, och sen blir det så klart Mello ikväll. Vad ska ni göra idag? 
 
#1 - Carro

Åh vilken mysig dag! En perfekt lördag enligt mig :) Jag älskar att hitta på saker med familjen, såklart kul att vara med kompisar också men bara ibland. Jag är introvert så det tar väldigt mycket energi att umgås med folk - jag behöver ladda mina batterier på hemmaplan. Idag ska jag och mamma ut och äta lunchbuffé och sedan blir det mello :)

#2 - Linda

Idag blir det lugn, är hundvakt, så full rulle emellanåt, men jag behöver ju inte delta i leken! Å Florida project är jag också sugen på att se, blir det den vill jag gärna höra vad du tyckte om den!

Svar: Nu har barnen haft omröstning och det blev Coco :)
Alexandra

#3 - Cornelia Ingmarsson

Det låter jättemysigt! Älskar att gå på Bio! Ska själv jobba till kl 22, inte lika kul alltid. Hoppas ni har de bra :)

Svar: Tack snälla! Vad är det du jobbar med? :)
Alexandra