Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

God morgon harmoniska söndag
God morgon fina ni ♡ Tack för att ni är så omtänksamma. Ja det VAR verkligen en skitnatt fredag till lördag och jag VAR orolig över att lämna barnen när jag skulle ner till konferensdelen här på hotellet och utbilda. Mio var ju helt utslagen hela förmiddagen så det var omöjligt att se hur han mådde. Tröttheten kom ju från att vi kom i säng halv sex på morgonen, så det var ju rimligt. Han bara sov och sov...
... och jag passade på att lära Alvin att spela Chicago. Han älskade det! Han är så smart min lilla kille. Ingen är så snabblärd på sånt här som han.
Efter några timmar väckte jag Mio och drog med honom på en promenad med Bruno, och då var han hur pigg och glad som helst. Så himla skönt! Så det kändes helt ok när jag gick iväg. Och så hade jag så klart telefonen framför mig hela tiden, men det är ju ändå ingen lätt grej att hålla koll på telefonen när man utbildar. Jag kan ju inte ställa mig där och börja messa helt plötsligt. Men allt gick jättebra!
Utbildningen handlade om hur man kommunicerar för att nå ut i Sociala medier.
Jag pratar om allt från strategier till hur man faktiskt skriver en Facebook-caption och vilka bildstorlekar man ska ha i de olika kanalerna. ALLT från stort till smått alltså. Och så avslutas det med en workshop.
Efter utbidlningen hade jag och barnen planerat att gå ner till en restaurang som ligger här precis bredvid hotellt, men ingen av dem var sugna på riktig mat så jag sprang ner till Ica istället och handlade lite lättare grejer. Och så slängde vi oss i soffan och tittade på Melodifestivalen. Alvin är så kramig just nu så han och jag delade soffa. Mio har kommit in i en period då han gärna vill ligga själv, men ändå ha sällskap i rummet liksom. Det var så himla mysigt att bara ligga där tillsammans allihop och kolla Mello.
Och nu har jag INGA resor inbokade vilket är väldigt skönt! Jag hade ju tänkt åka iväg en vecka för att skriva på boken men det känns inte som att det är läge nu, jag tar en vecka hemma istället och sitter på nåt bra ställe och skriver. Inte på kontoret och inte hemma. Vart kan man annars sitta? Har ni nåt förslag?
Nu känns allt väldigt skönt. Vi åker hem idag, och jag ska som sagt inte åka iväg någonstans igen utan är på hemmaplan med barnen. Och även om de är hos Jonas så är jag ju tio minuter därifrån om det skulle vara nånting. DET känns som harmoni i själen.
#1 - Nina

Skönt det låter. Väldigt nyfiken på din bok 😊. Café i all ära men ska jag jobba utanför jobb/hemma så väljer jag ofta biblioteket här i stan. Det är oftast lugnet jag behöver för fokus. Kör hårt!

Svar: Jaaa, det är en bra idé! Känner också att det känns lite stökigt på café... tack! :)
Alexandra

#2 - Josefine i Skövde

Men åååhh så härligt för Er allihop! Det behövde ni verkligen efter förra nattens händelser! Hoppas nu ni får en fortsatt bra dag! Kram från ett snöigt o kallt Skövde! ❤️

Svar: Tack! ja vi behövde verkligen en lugn natt! Kram! ♡PS. Vad mysigt med snö <3
Alexandra

#3 - Jenn - forever abroad

Åh, vad skönt att dagen gick bra ändå!

Och du, jag är så nyfiken på den här boken - spännande att höra mer om framöver... :) Du kanske får investera i ett par brusreducerande hörlurar om du kommer sitta och skriva i lite mer stimmiga miljöer. Min kille har precis köpt ett par och går runt med dem här hemma och är helt okontaktbar, haha!

Svar: Ja det var skönt!Haha... sjukt irriterande när man försöker prata då tänker jag ;)
Men ja det vore kanske en idé när jag ska skriva. Tack för tipset!
Alexandra

#4 - Lillian

Vad skönt att ni fick en lugn fortsättning på helgen!
Jag skulle också säga biblioteket. Brukar vara lite lugnare där än på ett café.

Svar: Tack! Ja det känns faktiskt som ett bra ställe :)
Alexandra