Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

God morgon från en gammal människa som ska skriva bok idag igen
God morgon på er! Redan torsdag. Herregud. Och i samma sekund som jag säger det så inser jag att det bara är gamla människor som håller på med sånt där som att "Oj, är det REDAN torsdag? Men vad SNABBT tiden går!" Japp, jag är väl gammal då, för jag KAN verkligen inte förstå hur tiden kan gå så snabbt.
Just nu, när vi har haft några skakiga nätter med lågt blodsocker, så är det extra skönt att det snart är helg. Jag längtar som vanligt efter att få sova ut, även om jag aldrig gör det sen när det väl vankas helg. Men det är ändå något visst med känslan av att man kan sova ut. Och sen det där med att man kan gå upp och börja dagen rätt lugnt. Magiskt!
Och idag ska jag ha en bokskrivardag igen. Jag ska justera om och fixa i mina befintliga texter (Det kommer jag nog tjata om flera gånger nu, men det ligger ju rätt mycket jobb där med så klart) och så ska jag skriva ett till kapitel. 
Hur är det med er idag? Håller ni också på med såna här gammaluttryck? Att det redan är torsdag...
#1 - Moa Håkansdotter

Det känns galet att det är torsdag redan! Haha. Men denna veckan vill jag ska passera så för mig gör det inget att det "redan är torsdag" :) önskar dig en fin dag! x

Svar: Haha... eller hur!!! Tack detsamma :)
Alexandra