Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

En mötesrik måndag och en helomvändning som skapade lite kaos
Det här inlägget är sponsrat av Mama Said Media.
God kväll kära vänner! Idag har det, som vanligt på måndagar, varit en ganska mötesrik dag. Dagen började med att jag åkte till ICA Maxi och handlade - det var nämligen min tur att bjuda på frukost på morgonmötet.
Och på tal om ICA Maxi och frukost - det där brödet som ni ser där, det är ett potatisbröd som är ett av de godaste bröd jag har ätit. Jag tror att det ligger näst efter världens godaste bröd, som är sesaminklädda "ringar", som jag åt dagligen när jag bodde på Naxos. 
Anni är den som håller i måndagsmötena, och som jag har sagt tidigare så går vi igenom kund för kund. Ofta tar det två och en halv timme, men det är det värt eftersom hela veckan liksom är satt sen.
Ännu lyxigare än det där potatisbrödet är Annis mango som är hitforslad by hand ända från Kenya. Hennes kille var precis där och tog hem en massa frukt och avokados i väskan. Herregud vad frukt är gott i såna där varma länder. Om jag hade bott där, eller i Thailand, så hade jag kunnat leva på bara frukt tror jag. Kanske lite ensidigt, men sån är jag. Jag går all in för saker 😍
Sen hade vi telefonmöte, jag, Sanna och Amanda.
Amanda är med som åhörare nu inför att hon ska ta över Sannas kund när hon ska vara mammaledig. Oklart vad hon behövde ett stycke plastgräs i knäet till.
Mötet höll på i en halvtimme, och sen var det redan dags för lunch. Ibland är det bättre att bara köra på med lunch direkt, fast man knappt har hunnit bli hungrig efter långfrukost. Jag gör allt vad jag kan för att effektivisera, och jag har lärt mig att de där små kvartarna eller halvtimmarna hit och dit inte är så mycket värda eftersom man ändå inte hinner sätta sig in i nånting, så det är lika bra att försöka komprimera det. 
Efter lunchen hade jag möte med en potentiell kund. En kund som vi hade tyckt att det var sååå kul att jobba med. Målgrupp: 13-18-åringar. Kul va? Jag kan timanställa Mio ju ♡ Och nej, det är inte typiska barnprodukter, utan något mycket större och "viktigare". Jag lovar att berätta så fort jag kan, om det visar sig att vi börjar jobba med dem.
Eftermiddagen skulle egentligen bestå av säljmöte med Josefin - jag skulle som sagt fokusera på försäljning  nu ju - men så förändrades saker tvärt i och med ett mail som vände upp och ner på resten av dagen för oss alla. 
Så det var bara att tänka om... och planera om. Nånstans så har jag en stark känsla, när saker verkligen går åt skogen eller ställs på sin spets, att det KOMMER att lösa sig. Jag tror väldigt starkt på att det finns nån mening med det som sker och litar stenhårt på att det KOMMER att bli bra. Och det här är ingenting som jag peppar mig själv med för att hålla modet uppe, utan jag känner det väldigt starkt och förlitar mig på det. Det innebär inte att jag inte oroar mig eller att jag bara sitter ner och väntar på en lösning, tvärtom så blir jag handlingskraftig, men jag har ändå alltid en god känsla. Det BLIR bra!
(Det här gäller tyvärr inte när det handlar om sjuka barn dock, där är det lite svårare att ha den känslan efter alla dessa år...)
Hur som helst, en tumhållning eller två kan vi behöva för att slippa få magsår närmaste dagarna. Håller ni? 
Det jag INTE hann med idag var som vanligt sälj och admin. Men jag och Anni skickade däremot iväg en bråttom-offert till den där potentiella kunden som jag hade möte med idag så låt oss hoppas att det blir vi + dem ❤️ Håll tummarna för det med, ok? Hur har er måndag varit?
Förresten, preciiis innan jag gick från kontoret så körde jag en snabb videoinspelning där jag talar om varför man ska komma på mitt webinar - det där man får lära sig hur man ska jobba anpassat efter den nya Facebook-algoritmen. Vill du också komma? Boka dig här i såna fall. 
#1 - HELENE

Har funderat på vart Mio är på dagarna när du jobbar? Han är väl inte så ofta i skolan vad jag förstått?

Svar: Det är lite olika. Tre dagar i veckan har han hemundervisning och då är han alltid själv med lärarna, på fredagar när jag jobbar som PT springer jag emellan gymmet och hemmet en del, och då kan han vara själv vissa stunder om han inte är för dålig. Ibland är han med sin pappa och ibland jobbar jag hemifrån. Ett evigt pusslande och tyvärr har vi inget riktigt bra sätt som vi alltid vet funkar, utan ofta får vi ta det dag för dag eller i alla fall vecka för vecka.. Typ så :)
Alexandra

#2 - Lillian

Aj, vad jobbigt när det blir så! Håller tummarna att det löser sig på ett bra sätt.

Svar: Tack snälla! Det måste det göra!! :)
Alexandra

#3 - Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Ni verkar ju ha världens bästa arbetsplats! Och det borde rimligtvis vara pga dig då du är boss, så klapp på axeln Alex! Om ni ändå satt i Stockholm, då skulle jag be på mina bara knän att få komma och jobba med er ❤️

Svar: Men TACK Maria ❤️ Kom ner till Malmö istället!! :) Du hade passat in hos oss!
Alexandra