Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

En dag där varje minut har varit optimerad

God eftermiddag kära ni! Hur mår ni? Idag har jag haft en sån där dag då varje minut har varit viktig. Jag hade liksom räknat ut exakt på minuten hur jag skulle göra för att hinna i tid till tåget som gick klockan 15,04. Min PT-timme fick avslutas fem minuter tidigare och eftersom jag alltid jobbar med marginaler, trots att jag egentligen inte har några, så hann jag ta en en-minuts-dusch innan vi sen åkte. Egentligen skulle jag ha fått åka i träningskläder, lite sådär mysigt halvsvettig. Men det slapp jag alltså. Win!

Klockan 13 ringde jag taxi och stoppade in barn, hund, resväskor och två Holy Greens-sallader i bilen och åkte till naprapaten. På vägen dit kom jag på att det inte var nån vidare bra idé att ta in vovven i väntrummet, så jag fick slänga in barn + hund i kontorshuset där vi sitter. Så de fick sitta där en halvtimme medan naprapaten knäckte min stela nacke.
Sen kom mina fina kollegor förbi och sa hej. Gravid-Sanna och fotograf-Mandy (bakom kameran som vanligt. TACK Mandy ♡ )
Vi hann med att promenera till tåget, perfekt för Bruno ju, och kom till och med i så god tid att jag hann äta lunch innan vi gick på tåget. Sen lunch (15,00) så jag var svinhungrig. Har varit uppe sen 05,30 och sen tränat tung styrketräning ju. Och nu sitter vi här på tåget. Jag har jobbat med att få klart min utbildning. 
Och nu är den klaaar!! Jippi! Så nu kan jag slappna av och ska bara njuta med mina små killar. Och så ska jag läsa lite i "The universe has your back". Snart ska vi dock byta tåg, i Linköping, för att åka vidare till Västerås.
Hur ser er fredagkväll ut? 

#1 - Katarina

En timmes promenad i ösregn/snö och nu fortsätter kvällen i soffan.
Ha en fin helg! 💜

Svar: Detsamma ❤️
Alexandra

#2 - petra

Försökt färdigställa ett blogginlägg typ hela dan, nu äntligen klar! Ätit tacos, ammat, ätit godis, ammat, kollat talang, ammat. Ja du fattar! Önskar dig o killarna en fin helg:)

Svar: Mysigt med liten bebis ❤️ Ha en fin helg ni också :)
Alexandra

#3 - Lillian

Hade sjunkit långt ner i fredagssoffan men så tog jag mig upp och rev av ett grymt cykelpass. Nu sitter jag här och är slut som artist. Väldigt nöjd dock!
Lyssnade på senaste vad fan-podden på cykeln. Så kul avsnitt! Visst hade det varit toppen med en livskonferens/workshop/trevliga upplevelser i härlig natur-resa i södra Sverige! Har haft tankar om det i flera år nu. :-)

Svar: Men wow vilken bedrift att ta sig upp i soffan när man väl har sjunkit ner.Jaaa för livskonferens!
Alexandra