Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Bio och mello
God morgon! Såg ni mello igår? Vad tyckte ni? Vi röstade allihop på nummer 6 och 7. Vad var det nu 6:an hette? 7:an var ju Liam. Ja ja, Samir och Viktor kom vidare istället. Kan ni tänka er hur mycket det kommer shufflas på YouTube och överallt nu framöver? Alvin, som är grym både på att dansa och sjunga, kände givetvis redan till "shuffle" och körde på direkt. Han börjar förresten på streetdance idag. Det ska bli så spännande att se om han gillar det.
Vi var ju på bio igår. Det blev Coco - en himla fin film som handlar om att man ska följa sina drömmar. Jättefin! Se den om ni ska se en film med era barn. 
Sen skulle vi äta på Jensens, eftersom barnen gillar den restaurangen, men eftersom det var heeelt fullt och vi skulle behöva vänta i 40 minuter så åkte vi hem istället och beställde mat från Domino's. Jag är inget större fan av Jensens, men är ett ännu mindre fan av Domino's, men så fick det bli. 
Jag bläddrade lite i "Yrke: Influencer" som Linda har skrivit. Vilken grej ändå att ha sin egen bok i handen så där! Wow! 
Ja men sen blev det bara mellomys i soffan. Jag hade som vanligt svårt att hålla mig vaken men grejade det tack vare envishet, en snabbrunda ute med den här lille killen och att jag liksom satt mer än låg i soffan. 
Och idag då, idag ska vi förhoppningsvis på kalas hos kusinerna. Mio är inte vaken än så jag vet ju inte hur han mår. Och så ska Alvin på dans. Vad hittar ni på idag?
 
#1 - Anna-Maria

Åh, den filmen vill jag se! :) Älskar animerade filmer!
Låter som att ni haft en härlig lördag. Hoppas att Mio mår bra idag så ni kommer iväg på kalaset! :)

Svar: Tack snälla! Ja du måste se den om du gillar den typen av filmer. Den var jättefin som sagt. :) Ha en fin söndag!
Alexandra

#2 - Lillian

Den filmen har jag bokad med brorsdottern. Kul att höra att den är bra!
Idag blir det inte många knop, är inte helt hundra så det får bli en lugn dag idag också. Ska nog läsa lite i Lindas bok nu när inlämningsuppgiften är klar.

Svar: Ja den är väl värd att se, för att vara en familjefilm alltså :) Hoppas du mår bättre imorgon.
Alexandra