Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Veckans planer - vecka 50
Hoppsan vad dagen for iväg! I morse var jag uppe klockan fem eftersom jag och Mio skulle vara på sjukhuset redan 06,45. Han skulle ta prover, och vet ni vad det trista är? Jo att jag råkade missa en av remisserna så vi MÅSTE GÖRA OM SAMMA PROCEDUR IMORGON BITTI! Så drygt! 😬
Hur som helst, så här ser veckan ut:
Måndag:
Idag har vi haft veckomöte... as usual. Och då insåg jag, till min fasa, att det bara är två arbetsveckor kvar innan jul. Herregud! Jag är väldigt glad att jag i år har bestämt mig för att inte tackla av och låta bli att sälja till exempel, bara för att jag vet att många tacklar av nu så här inför jul, men jag är också orolig... Hinner vi med allt? Ja men det får vi väl ändå utgå ifrån, va?
Hur som helst, som vanligt när arbetsveckan börjar så fick jag huvudvärk, och ja, det beror på nacken, och ja det beror på att jag bara har en laptop på kontoret. Så idag bestämde jag mig för att det får vara slut på det här. Jag gick och köpte ett tangentbord och en mus, så från och med imorgon kommer jag placera skärmen högre upp. Min nacke kommer tacka mig. 🙏🏽
Eftersom Alvin har ont i ryggen så blev det ingen fotboll ikväll. Mio är sjuk (virus eller nåt) så vi kunde inte heller åka och köpa julgran som vi hade tänkt. Istället blev det middag och julkalendertittande i soffan.
Tisdag:
På förmiddagen (ja efter att jag och Mio har varit på sjukhuset igen) ska jag först sitta och förbereda mig inför, och uppdatera, min utbildning. Det var ett tag sen jag körde den nu så den behöver fräschas upp. Sen ska Anni lära mig lite i Final cut. Hon har blivit så himla duktig på det här med att klippa grafiskt rörligt material och jag behöver lära mig. 
På eftermiddagen ska jag och Mandy förbereda oss inför kvällen då vi ska iväg på ett event med Malmö Näringslivsgala (som vi jobbar med). Imorgon ska finalisterna presenteras och det ska vi dokumentera via sociala medier. För alla er som bor i Malmö - kolla in deras Instagram här. Imorgon kväll är det lite extra intressant eftersom vi får veta vilka som har gått till final. På själva galan i vår, ska bland annat Isabella Löwengrip (ja jag länkar så att hon får lite trafik) prata. Ser fram emot det. 
Onsdag:
Jag börjar som vanligt morgonen med ett pass hos min PT. Grymt härligt! Ser redan fram emot det! Sen fortsätter en mötesfri dag på kontoret. Det är ändå bra det här med juletider hörni.
På lunchen ska jag äntligen träffa min kompis Johanna, som jag ställde in med i fredags kväll pga. huvudvärk.
Torsdag:
Lucia! Jag äääälskar Lucia, så vi lär börja morgonen med lussekatter, pepparkakor och Luciatåg på tv. Sen är den återigen en dag på kontoret då tanken är att jag ska bli klar med all ekonomi för december månad, jag ska kontakta fler potentiella kunder och köra mina sista förberedelser inför utbildningen.
Fredag:
Klockan 8,30 börjar min öppna utbildning om Facebook och Instagram. Det var ett tag sen jag utbildade så det ska bli roligt. Sen på eftermiddagen har jag bara ett möte innan det är fredagsmys med barnen.
Lördag och Söndag:
Helgen är lite speciell den här veckan. Först och främst så ska vi hem på middag hos Anni på lördag och sen så är jag barnledig lördag till måndag. Två dagar (!) över helgen. Det händer nästan aldrig eftersom Jonas alltid jobbar på helgerna. Så jag har till och med bestämt med Kristina att vi ska ut och ta nån drink sen efter middagen på lördag. Annorlunda och väldigt rolig helg.
Ja men ungefär så här ser min vecka ut, i teorin. Sen vet jag att det alltid förändras efter hand, men det gör ju ingenting. Hur ser er vecka ut? 😊