Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Veckans planer - vecka 49
God morgon! Vilken härlig vecka jag har framför mig! Få möten och därmed mycket tid till att ge allt mitt fokus till sälj. Jag har många trådar som behöver följas upp, och jag tänker även att jag ska kontakta några företag och höra om de vill sponsra På Insidan nästa säsong. Ja alltså den podden som kommer vinklas till att handla mest om sociala medier och kommunikation. Men till den här veckan nu då:
Måndag:
Veckomöte as usual! På eftermiddagen ska jag podda med Linda och resten av dagen kan jag alltså spendera på kontoret och sälja samt fortsätta ekonomiarbetet som jag håller på med. Jag hoppas att det sistnämnda går snabbt, jag vill jobba framåt.
På eftermiddagen är det fotboll för Alvin och sen har vi läxförhör och förhör inför prov här hemma. Alltså det här med att barnen blir större - jag får liksom en grundskolekurs nummer två. Jag kommer vara så sjukt allmänbildad när de båda har gått ut nian. 🤓
Tisdag:
En heeel dag utan möten! Det blir alltid nånting som dyker upp, men just nu ser det helt tomt ut i kalendern. Och på kvällen har inte barnen några aktiviteter så då är det plugg igen. Men utan några direkta tider att passa. Härligt.
Onsdag:
Ska först till min PT på morgonen, som alltid på onsdagar. Just nu känner jag mig väldigt stark så jag hoppas på ett grymt pass. Resten av dagen då? Ja men jag ska vara på kontoret. Haha... så himla kul att alla dagar är likadana. Men alltså för mig är det lyx.
Jag ska ha ett riktigt jäkla fokus den här veckan, nu när jag har så mycket tid! 
Torsdag:
På morgonen ska jag träffa en tjej som vill praktisera hos oss. Vi har redan en praktikant som börjar i januari, men den här tjejen har en helt annan inriktning, samt att det är under en annan period, så vi får se - det kanske kan funka ändå. Sen ska jag träffa Clara på en fika/ möte.
På kvällen ska jag ut och ta ett glas vin med en gammal killkompis som jag har känt sen... ja hjälp vad länge det är nu. Sen 2002 kanske...
Fredag:
Vi börjar dagen med ett besök på diabetesmottagningen. Håller tummarna för att Mios värden är lite bättre. De två senaste gångerna har de varit det, efter ett halvår med riktigt dåliga värden, så jag håller tummarna hårt!
Resten av dagen är jag på kontoret, plus att jag ska till tandläkaren. På kvällen ska jag ut och äta med Johanna. Det var länge sen jag lämnade Idol och soffan en fredag, och det är väl lite typiskt att jag ska göra det nu när det är final. Ja ja... det ska bli såå mysigt och kul att hänga med Johanna.
Men nog om mig nu, hur ser er vecka ut? Vad hittar ni på? Börjar ni känna av julstressen? 
 
 

 
 
#1 - Jeanette

Låter som en bra vecka tycker jag :)

Svar: Ja verkligen! :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap