Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Testar kameran och ska träffa barndomsvänner
God morgon folket! Haha... jag är heelt hopplös som inte klarar av att vara uppe på kvällarna. Jag somnade så klart långt innan finalen var över. Jag hade hoppats på att Kadiatou skulle vinna, men har faktiskt inte haft samma känsla för idolerna i år som jag brukar ha. Jag har inte fastnat ordentligt för någon, förutom att jag då tyckte att Kadiatiou skulle vinna. Men jag överlever förlusten! 🙃
Hur som helst, jag satt och pillade lite med min kamera igår också... Det är inte så svårt att gå från Nikon till Canon som jag trodde, men jag har fortfarande bara skrapat lite på ytan dock. Fick ringa kundtjänst för att förstå hur fjärrutlösaren funkade. Och det måste jag säga att Scandinavians photos kundservice är fantastisk. Jag är så glad att jag köpte kameran där, eftersom jag vet att jag kan gå till butiken om jag skulle ha några frågor.
Jäkligt orättvist, mot kameran, att börja testa den en kväll i december utan en enda lampa tänd i rummet. 
Men jag är förlåtande, så det är lugnt. 
Det ska bli svinroligt att ta med den idag däremot. Vi ska på brunch hemma hos min barndomdskompis Tina. Alvin har match, men vi har en väldigt fin traditon - vi barndomsvänner - att vi äter julbrunch varje år hemma hos någon av oss så det vill jag INTE missa. Så som tur är så tar en annan förälder med Alvin till och från fotbollen. 🙏🏽 Men han har ingen förälder som är där och tittar på matchen. Sånt gör mig blödig. 😢Men sen... efter matchen så ska vi äntligen gå på musikalen Annie, jag och Alvin. Vi bokade det precis när biljetterna kom ut och har därför superbra platser. Och extra kul är det nu när jag har fått veta att det är en annan barndomsväns dotter som spelar Annie. Så kul! 
Men nu hörni så ska jag rusa in i duschen... Har ju som sagt en busy lördag framför mig. Puss! ♡
 
#1 - RW

Låter som en kul och busy dag. Hur var Annie?

Svar: SUPERbra!!! :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap