Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Önskemål?
Hej hallå hörni! Som ni kanske märker så har jag lite torka... Jag hittar INGENTING att skriva om kring sociala medier eller entreprenörskap - som ju ändå är två av mina ämnen här. Jag har total torka men vet ju att det finns hur mycket som helst att prata om. Men... nope! 🤷🏽‍♀️ Jag tror kanske att det beror på att min hjärna går på högvarv kring mycket annat... Visst kan det väl vara så? Att det liksom inte finns utrymme för alltför mycket? Eller? Har jag kanske inget mer att säga. Nääää, så illa ska det väl inte vara va? Men jag tänker att ni kanske har idéer, eller snarare önskemål, om ämnen som ni tycker att jag ska skriva om? Om ni har det så är det så klart bara att lämna en kommentar så lovar jag att försöka skriva blogginlägg om det. Ok? 
 
#1 - Ulrica

Jag gillar ju det vardagliga mest i din blogg. Barnen, sjukhusbesök, resor, umgås med vänner mm. Men jag tycker också om när du pratar om entreprenörskap, kontorsliv och föreläsningar.
Ibland önskar jag att inläggen var lite kortare, det är jobbigt att läsa inlägg som är jättelånga... Jag tröttnar och skrollar förbi...

Svar: Åh! BRA att du säger det. De "råkar" alltid bli så långa och det är ju onödigt om det är jobbigt att läsa. Det hade jag nog också tyckt! Tack! 🙏🏽
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#2 - Hanna Karlsson

Tycker alltid att det är så svårt att komma på ämnen för andra att blogga om. Kör på mer vardagsinlägg tills du kommer på mer om sociala medier att skriva om. :-)

Svar: Ja så får det nog bli! :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap