Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Mysig lördag
God morgon! ⭐️Det var så himla mysigt att hänga med mina barndomsvänner igår. Vi är fem stycken som har hängt ihop sen vi var små, och det är helt fantastiskt att vi fortfarande har varandra så nära. De är de bästa som finns! ❤️Tyvärr så kunde inte Pernilla komma eftersom de precis har köpt en gård och håller på och fixar där och har sig. Och Sara, som bor i Umeå... ja hon är för långt borta för att komma på en brunch. 😢 Men... det var så otroligt mysigt. Tina, som vi var hemma hos, köpte en liten stuga innan sommaren och har hållit på och fixat och haft sig i flera månader. Det var svintufft där i början när målarna plötsligt slutade att komma, ingen hantverkare fanns att boka till diverse saker och hon satt där och kände sig ensammast i världen. Men nu har hon det mysigaste lilla huset man kan tänka sig.♡
Som vanligt hade hon fixat med huuur mycket gott som helst. Ingen av oss är som Tina. Hon "slänger ihop en kaka" som om det vore ingenting, medan jag - om jag gör samma sak - gör värsta grejen av det. "Jag har bakat!!!" ... typ.
Hon fick en Fuelbox av mig och Annica. Inte för att vi inte brukar ha nånting att prata om... 
Tvärtom så har vi så mycket att säga att vi skulle kunna sitta hur länge som helst.
 Lite extra kul var att Tinas dotter var med. Hon är lika gammal som Mio... De börjar bli så stora nu... ♡
Ja men det var så otroligt mysigt och jag känner verkligen att jag vill bli bättre på att umgås med de här underbara människorna.  Riktiga vänner är det finaste som finns.♡ Med de behöver man inte heller hålla på och göra sig till när man ska ses, utan det går att bara bjuda hem nån på pizza när man har fredagsmys. Underbart, eller hur?!
Efter den här mysiga förmiddagen så åkte jag och Alvin och tittade på musikalen Annie. Wow! Den var så himla bra och jag är så grymt imponerad av Ella, som alltså är dotter till en annan gammal skolkompis till mig. Hon var så otroligt duktigt... och nä, jag är inte jävig. Det var lite extra kul att Molly (det yngsta barnet) spelades av Alvins skolkompis. Hon var också heeelt fantastisk. 
Kvällen tillbringade vi hemma i soffan och sen så var barnen inne i sina rum och spelade med kompisar, och jag satt och pillade med nåt som eventuellt kan komma att bli min nya blogg. Inga direkta förändringar för er, förutom att layouten kanske blir lite annorlunda... Jag håller på att kolla om jag gillar att ha min blogg byggd med Squarespace. Inte för att jag inte trivs här på blogg.se utan för att jag behöver ett par funktioner som inte finns här. Tyvärr. 😢
#1 - Matilda Berlin

Men åhh! Ser verkligen fantastiskt ut!! Kram

Svar: Ja det var supermysigt! Kram 🤗
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap