Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Lite, lite mer färg i garderoben
Ni kommer väl ihåg att jag hade en stilkris för ett litet tag sen? Jag kom ju snabbt ur den och kom på att jag visst det gillar min stil - även om den, på vintern, består av rätt mycket svart, beige och blått. Det är faktiskt rätt trist... det tycker jag fortfarande. Men... jag är ändå nöjd med min befintliga stil och är inte på jakt efter någon ny. Däremot så försöker jag tänka till lite när jag handlar. Jag försöker bli liiite bättre på att addera färg och mönster. Det går kanske inte supersnabbt framåt, och för en färgglad person så ser det fortfarande rätt dystert ut, men jag har rätt fokus nu och försöker så sakteliga.
På benen lär jag allt som oftast ha mörka färger, men jag tycker faktiskt att det är lite kul med färg upptill. Jag beställde en gul, stickad tröja från H&M för nån vecka sen, och den var alldeles perfekt i färgen men såg så tråkig och billig ut i kvaliteten. Så den blev tillbakaskickad.
Så här ser garderoben ut just nu... Det har kommer lite, lite mer färg i den. Och låt oss se igen om nån månad, så får vi se om det har blivit ännu mer. Sommaren räknas inte - då har jag massor av färger.
Hur ser era garderober ut? Lika få färger som min?☺️
#1 - Cecilia

Det är lite kul faktiskt: jag har nu för tiden en rätt mörk garderob med många dåva färger. Typ mörkgrön, vinröd, svart, blå jeans, svart etc. För ungefär en månad sedan tittade jag i en låda med kläder från ca 5 år sedan och fick en färgchock! Inte ett enda svart plagg eller mörk färg! Hittade t.o.m rosa och gult! 😂 Ibland undrar jag vad som får en att ändra klädstil så mycket? Kanske ett reflekterande av ens person? Då syntes jag gärna men nu har jag ett mer nedtonat och allvarligt sätt. ☺

Svar: Hmm, så är det nog för mig med faktiskt... När jag tänker efter... :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#2 - Linda

Hmm, vågar inte visa min, tror du skulle få en chock av all färgexplosion ;)

Svar: Haha... underbart ju😍
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap