Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Innehåll som engagerar: Line riders med Beethoven
God morgon!☀️Jag tycker att det är väldigt intressant att titta på vilket slags innehåll som engagerar. Ibland kramar man ur så mycket energi, tid och kreativitet och ändå faller det platt. Det blir liksom inget som direkt engagerar. Och det beror så klart på att det finns så otroligt mycket bra innehåll så det krävs det lilla extra för att vi ska haja till och faktiskt reagera.
När jag kör min utbildning så brukar jag gå igenom vad det är som gör att vi gillar nånting. Det kan vara allt från nåt som får oss att skratta eller gråta, till nåt som vi känner igen oss i, eller som känns personligt eller oväntat.  Ja det där är förstås bara några exempel... Men jag kan inte riktigt sätta in den här i nåt fack. Den är nog bara "satisfying" (Sök efter "satisfying" på YouTube så fattar ni vad jag menar). Just den här videon har "bara" visats närmare 2 miljoner gånger, men det finns mängder av dem - och vissa är uppe i över 10 miljonver visningar. 
Med andra ord - Vi älskar den! Varför? Ja men ibland är det det enkla som engagerar. Inte för att jag påstår att den är enkel att göra, men idén är rätt enkel, eller hur? Jag och Alvin kan titta på den om och om igen. Vad tycker ni? Gillar ni den? Fastnar ni också? 😊