Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Idag ska jag hålla i en utbildning om Instagram & Facebook
God morgon kära ni!☀️ Hade ni en fin Lucia igår? Vi satt och åt frukost framför tvn och tittade på Luciatåg och sen på kvällen klädde vi julgranen. Vi skulle egentligen ha klätt den kvällen innan men eftersom det var så gnälligt och tjafsigt så valde jag att nöja mig med att få hem granen, och bestämde att det blir nog myyycket mysigare om vi tar det dagen efter, när alla är glada. Är det någonting som jag har lovat mig själv så är det att inte göra mysiga saker till vilket pris som helst... om inte alla är på humör. Då är risken att det blir en stressig och tråkig upplevelse istället för mysig.
Men igår kväll fick vi till det. Det var så himla skönt att granen redan stod på plats, så det var liksom bara att börja. 
När det gäller julpynt så är jag väldigt traditionell av mig och känner inte alls för att köpa en massa vitt, rosa och modernt sådant. Jag vill ha det där gamla vanliga röda, det där glittret som man hade när jag var liten, tomtar och så vidare. 
Och som tur är så tycker barnen likadant. Kanske de är påverkade🤷🏽‍♀️
Men nu hörni så ska jag samla ihop mig här och börja förbereda mig mentalt. Jag ska nämligen hålla i en utbildning om Instagram och Facebook. Det var ett tag sen jag körde den utbildningen så det har tagit mycket längre tid att uppdatera den än vad jag hade trott. Att uppdatera själva innehållet alltså. Jag har nästan suttit två arbetsdagar med den. Men nu är den klar och 100% up to date. Och det fina är att när jag har kört den idag så ligger den ju nära till hands i mitt huvud, så då tänker jag passa på - nu i dagarna - att även spela in ett eller ett par poddavsnitt av podden som ska ut nästa år. Den om sociala medier. Det ska bli sååå kul att lansera den. Jag tror att den kommer bli svinbra! Den stora frågan för alla är nog densamma va? Typ: "Hur ska vi nå ut mer och få fler följare?" Och jag tänker att det ska vara den röda tråden, både på utbildningen och i podden. Vad tror ni? Det låter väl intressant?💁🏽‍♀️
 
#1 - Tess

Så fint det blev! Jag håller med om att vissa aktiviteter som i vanliga fall hade varit mysiga inte blir det om det blir stressigt och tjafsigt. Då är det bättre att ta ett steg tillbaka och göra det vid ett annat tillfälle som du gjorde. Kram

Svar: Ja exakt! Visst är det så!! :) Kram
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap