Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Första advent - finns det nåt mysigare?
God morgon! Visst är det mysigt med första advent? Vi älskar det här hemma eftersom julen då officiellt är igång. Vi var på stan en stund igår och åt lunch och köpte ljusslingor till barnens rum, och sen gick vi hem och julpyntade. Först ner i källaren och drog upp alla jullådor och sen gick vi loss. Det är alltid en himla massa sladd-issues när man ska julpynta, så det tar ju tid. Men vi hade julmusik på och lät det ta tid. Det var himla mysigt.
På kvällen tittade vi på julkalendern - den verkar riktigt bra i år - och sen var barnen inne i sina rum och spelade. Och jag tittade på Love Actually - tills jag somnade till i soffan. Jag är uppe alldeles för tidigt på morgnarna för att klara av att se film på kvällarna. 
Hur som helst, nu på morgonen när jag gick upp så var det så mysigt med alla adventsstakar och stjärnor. Och snart ska jag väcka barnen så att vi kan äta frukost och tända första ljuset.
Bruno... ja han bryr sig mest om ifall han får godis eller ej. Advent och jul förstår han sig inte på.
Men hörni, det är ju söndag idag... och det känns som en bra dag att prata lite om sociala medier. Så det ska jag göra i eftermiddag. Har ni nåt speciellt som ni tycker att jag ska prata om? Blogg? Facebook?Instagram? Algoritmer? Följare? Har ni några önskemål? Skriv de här i såna fall! Ha en fin första advent. Vi kommer börja dagen med fotbollsträning för Alvin och styrketräning för mig. See ya! 👋🏽
#1 - RW

Fin första advent till er också. 🕯️Som vanligt är det fel på någon lampa till den 11-armade så jag får vänta till imorgon med adventmys.

Svar: Haha... typiskt! Jag säkrade upp genom att köpa några extra för en gångs skull. Men då behövdes de så klart inte 😊
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap