Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Börja jobba på rätt saker!
God morgon! Jag har precis suttit i tre timmar och läst i Johannes Hansens bok "Tough love". OCH jag har även gjort övningarna. Boken uppmanar mycket till självrannsakan - och det är jag visserligen rätt bra på och jag skulle säga att jag överlag har bra koll på vad jag är bra och mindre bra på samt vad mina rädslor/ hinder är - och just det här med att man ska kavla upp ärmarna och faktiskt göra övningarna. Varenda en. Och det är jag mindre bra på. Mitt spontana är att jag vill komma vidare i boken och börja göra det som jag sen ska göra på riktigt, men nu har jag lovat mig själv att följa den till punkt och pricka, att fokusera, och faktiskt göra som han säger. För om jag följer övningarna i boken på riktigt, och helhjärtat, så kommer jag att bli klokare. Och jag kommer att lösa mina problem/ frågeställningar. Mina "problem" just nu handlar om företagandet. Jag har en del frågeställningar inom mig... Vart ska vi (Mama Said)? Vad borde vi fokusera mest på? Borde vi nischa oss mer? Hur kan jag få till en mer effektiv säljprocess? Hur kan JAG jobba för att förändra det? Ja men en massa sånt... Vart ska vi och vad vill jag? 
Det har varit en otroligt mysig morgon med bara jag vaken, men snart vet jag att mina små killar kommer vakna och då är det dags för frukost och sen en hel dag med julpynt och julmys. Älskar att det är 1 december 
 
#1 - Albin Adell Sjöberg

Jag fortsätter bara imponeras av dig! Att följa dig här, via Mamasaid osv är en riktig inspiration! Jag vet att du kommer hitta rätt väg att gå och erövra fler delar av företagandet! Glöm inte bort för vem du gör saker, så länge du kommer ihåg det kommer du lyckas!

Svar: Men TACK snälla Albin! Och bra påminnelse! Tack 😘
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap