Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

About last night
God förmiddag! ☀️Igår var vi hemma hos Anni eftersom hon bjöd hela gänget på middag. Det var himla mysigt, och extra kul att träffa Sanna, som ju är mammaledig.
Det är så fint hemma hos Anni och Marcus och jag älskar deras rosa tavelvägg. Det jag gillar mest, inredningsmässigt, är när man har sin egen stil och inte bara kör på det mest Instagramvänliga och det som är inne just nu. Förstår ni hur jag menar? När liksom inte allt är helt "perfekt". 
Det var jag, Anni, Sanna och Amanda - som vanligt, och i vanlig ordning så pratade vi om allt från jobb (fast inte jobb som i tråkigt, utan liksom mer roliga grejer) till... livet.
Och givetvis dokumenterade vi maten innan vi åt. Och på tal om maten hörni... Den var ljuuuvlig. Precis my kind of mat. Smårätter där temat var ost😋Och så vita pizzor som jag älskar! Mums! 
Ja men ni ser ju...
Hur som helst, eftersom jag var barnledig så passade jag på att gå ut efteråt och det var trevligt... MEN... jag gjorde det stora misstaget att inte vila på dagen. Det GÅR INTE att vakna vid 05 och sen tro att man ska orka köra på halva natten. Jag går ju upp 05,20 på vardagar så jag vaknar tidigt av gammal vana. Fail! Jag var SÅ trött när vi kom ut att jag egentligen bara längtade hem. Men det var ändå mysigt att hänga ute en stund. Mer sånt! (Fast då måste jag göra nåt åt min dygnsrytm...)
Idag har jag en heeelt ledig dag utan barnen och jag har passat på att spela in ett avsnitt av den nya podden som handlar om Sociala medier. Vill ni lyssna? Första avsnittet kommer ut i januari. Lovar att säga till. 😊
 
#1 - Angelica Wåhlin

Måste hålla med om att den rosa väggen var helt otroligt fin! Ser för övrigt framemot din podd, ska bli väldigt intressant :)

Svar: Vad kul att höra!! :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap