Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Veronica Maggios bok ♡
Det har varit så skönt att faktiskt ta det lite lugnt i helgen. Utan barn och hund. Oftast när jag inte har barnen så har jag något inbokat, men i lördags hade jag inte det vilket var helt fantastiskt ☀️. Jag njöt så mycket av att ha hela dagen fri. Inte behöva fundera över mattider, mellanmål, stök, sovtider och diskussioner. Ingenting. Bara jag och mina egna behov.
Så underskattat att vara hemma själv utan planer. Det är nog den bästa sortens egentid. För det blir ju ofta så att man passar på att göra saker när man inte har barnen, när det man borde passa på att göra egentligen borde vara ingenting. Jag borde inspireras mer av han här... han är världsbäst på att göra just ingenting. 
Just det, vet ni vad jag (äntligen) gjorde i lördags kväll? Jag plockade fram livets bästa bok, den här av Veronica Maggio. 
Jag älskar, älskar, älskar Veronica Maggio och lyssnar på hennes musik jämt! Det finns ingen artist som jag har lyssnat så mycket på och det spelar liksom ingen roll vilket läge jag är i. Hennes musik passar alltid, och den är min. Med min menar jag att inga låtar påminner så mycket om nåt att det tar över, utan den är bara min egen. Ja men jag älskar som sagt hennes musik. Så den här boken är guld för mig. Den innehåller stories om hur hennes låtar har vuxit fram, vilket gör att det blir ännu roligare att lyssna. Så jag satt och läste den från pärm till pärm. Och lyssnade så klart på hennes musik samtidigt. Himmelrike.
Kul att hon beskriver att hennes spelning på Stockholms stadion var nåt helt speciellt eftersom jag också tyckte det. Jag var där med min kompis Maria. En härlig sommarkväll med jordens bästa artist på scenen och en enorm publik. Jag har sett henne på andra ställen men den där kvällen var verkligen något speciellt ♡
Ja men till alla ni som är Maggio-fans - köp den här boken! Jag får provision som ni märker 😂