Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Vad händer med bloggen nu då?
För ett tag sen så pratade vi om innehållet i min blogg. Flera av er undrade vart barnen hade tagit vägen. Varför fick de aldrig vara med i bloggen längre? Och varför är det så mycket (enbart) skrivande om mitt entreprenörskap och sociala medier? Och så var det andra som tyckte att det var ju alldeles toppen att jag bara skrev om
entreprenörskap och sociala medier numera. Haha, ja men det är fint att ni tycker olika ♡
Och jag märker att jag har två väldigt starka (olika) gäng; ett som gillar att följa allt om entreprenörskap och sociala medier och ett annat som vill följa mig och barnen. Och jag sa ju att jag skulle ta mig en funderare och återkomma med hur jag ska göra. För det ÄR svårt (i alla fall för mig) att bestämma sig för vad som ska få vara med i bloggen.
För som ni säkert förstår så är det bara en bråkdel av livet som ryms här. Det finns dagar då allt går och h-vete och livet känns rätt pissigt, och så finns det andra dagar då det händer något svinskoj och jag springer omkring som på moln, eller dagar då jag bråkar med barnen och känner mig som den mest urvattnade, stressade och tråkiga mamman... utan att det nämns här i bloggen. Ja för det hade blivit väldigt jobbigt för er att läsa om jag dokumenterade allt. Det är en vanlig missuppfattning - att en bloggare dokumenterar allt. Det gör vi inte. Det skulle aldrig funka, utan vi väljer ut vissa delar av livet.
Och i mitt fall så tycker jag att det är så svårt att välja vilka delar som ska få vara med. Jag vill inte förstöra varenda litet tillfälle med barnen genom att slänga fram kameran och dokumentera, men samtidigt så får de så klart vara med om de vill och om det tillför någonting. Och det har jag förstått att det gör, i alla fall för vissa av er. 😊
Sen... när jag själv funderar på vilka bloggar jag följer, så är det enbart såna där man får lära känna personen bakom och där det finns någon slags följetong. Och det även om det också dyker upp mer innehållsrika inlägg om specifika ämnen.
Så... trumvirvel nu då🥁...
...det jag har kommit fram till (Sjukt spännande det här va? 🙃) är att min blogg ska vara som "En entreprenör och mammas dagbok" (Gud vad klyschigt det lät) med en blandning av företagande, vardagsinlägg från kontoret, vardagsinlägg hemifrån (men inte som i att jag kommer att dokumentera middagar och exakt vad vi gör varenda dag och så, utan mer utifrån mig och även hur barnen mår så klart. Det är oundvikligt eftersom sjukdom tyvärr är en så stor del av vårt liv), sociala medier och kommunikation (som ju är mitt jobb) och balans i livet (jobb vs. fritid) eftersom det numera är en stor bit för mig. (Jag jobbar ju på det även om jag är lååångt ifrån perfekt...)
Så... jag ser framför mig inlägg från en dag på kontoret, inlägg om hur det går för Mio, inlägg om sociala medier och kommunikation, inlägg med insikter om gud-vet-vad, inlägg om prissättning, nya idéer eller funderingar kring affärsplaner, processbeskrivningar och liknande. Ja men lite som nu de senaste veckorna. Men med en tydlig förändring i att det får rymmas lite mer vardag och tankar kring den. Men utan att jag för den sakens skull tappar sociala medier och entreprenörskap. Ja men som en entreprenör (inom kommunikation och sociala medier! och mammas dagbok som sagt! Är ni med? Låter det bra? För mig känns det alldeles perfekt. Jag skriver om allt som jag tycker är kul i mitt jobb, väver in lite vardag och får därmed en fin kontakt med er. För det saknar jag när jag bara skriver om sociala medier och entreprenörskapet. Er! ♡ Puss!
 
 
#1 - Carina

Det låter alldeles underbart 😀

Svar: Kul! Vad bra! :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#2 - Nadja Oeberg

בּס’ד

Det låter toppen om du frågar mig! 😘💜

Vänligen,
Nadja Oeberg

Svar: Kul att höra! ❤️
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#3 - Ulrica

Jag gillar din blogg precis som den är ;) När du skriver om livet som entreprenör och det du jobbar med, ja då får jag titta in i en annan värld och fantisera lite om att byta yrke, haha. När du skriver om bla Mios mående kan jag känna igen mig i att vara mamma till ett barn med en ovanlig diagnos. Alla läkarbesök och att inte våga sia om framtiden osv
Hur som helst, jag gillar din blogg och har följt den i många år.

Svar: Ja du har ju varit med länge! Det är extra kul med alla er som har hängt här sen start nästan :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#4 - Dorotea Pettersson, Personal Planner

Yay! Du vet ju att jag älskar entreprenörskap men jag har saknat inläggen om barnen. Senast för någon dag sedan funderade jag på hur det är med Mio. Detta trots att jag aldrig träffat dina barn.

Svar: Vad kul att höra❤️
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#5 - Jenny

Jag är nyfiken på hur det gått med ditt projekt "inte tvätta håret" ?? Här går det sådär...😂😂 Men kan ibland hålla mig en vecka!

Svar: Suck... Jag har hållit mig en vecka FLERA gånger nu med flera KILON torrschampo i, men håret har fortfarande inte vant sig mer än kanske att jag klarar 3 dagar istället för 2 nu... Det verkar ta tid att vänja av håret vid ständigt tvättande...
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#6 - Laura

Det tycker jag låter som en bra plan! Även om det är alldeles första gången jag är här :)

Svar: Vad kul! :) Välkommen hit😍
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap