Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Utegym, hemmajobb och hängtävling
God morgon! Eller nåt... Klockan är ju närmare halv tolv, men jag har ägnat morgonen till att jobba och att ha Skypemöte med Linda (mer om det senare). Och nu tänker ni kanske: Amen hon skulle ju inte jobba på kvällar och helger! Och det stämmer att jag inte per automatik ska jobba kvällar och helger, men ibland behöver jag förlägga arbetstid på helgen och det hade jag alltså gjort idag. Det fina är att den är "inrutad" och har ett slut. Bra va? Det blir så mycket lättare när jag har en arbetsplats att gå till, för den lämnar jag lättare än när jag har en laptop som får hänga med överallt.
Som vanligt har jag min följeslagare max två meter ifrån mig. Han är alltid där jag är om jag är hemma.
Hur som helst, igår var vi på stranden igen. Mio var hemma, mest för att han inte riktigt orkade hänga med tror jag, men även lite på grund av huvudvärken (som fortfarande kommer och går ganska mycket tyvärr. Ibland mer, ibland mindre. Jag ska göra en Mio-update sen så att ni får veta läget lite närmare)
Så det blev i alla fall i vanlig ordning jag och Alvin som drog till stranden. Den här gången hade han med sig en kompis dock, så jag satt mest uppe på land och lyssnade på podd och tittade på killarna som lekte med en boll i vattnet tills deras händer var alldeles skrynkliga.
Sen, på vägen hem, gick vi till utegymmet. Alvin älskar att träna med mig så vi stannade där och körde lite. Ja inte jag då, eftersom jag redan hade varit på gymmet på morgonen, men jag visade honom lite.
Barn är så otroligt grundstarka när de använder sina egna kroppar alltså.
Vi hade hängtävling, jag och Alvin... Ser att det ser ut som att mina fötter är i marken, men det är de alltså inte. Eller? 🤔😉
... och hann vann med typ en sekund. Så klart! Han är världsbäst på att hänga. (Japp, det innebär att jag är tvåa efter världsbästa 😁)
Idag är det ju lite "kallt" och blåsigt ute och det passar alldeles utmärkt eftersom jag ska till Emporia och köpa en gammal traditionell mobiltelefon, plus att Mio behöver en massa diabetesprylar från Apoteket. Ni då? Vad ska ni göra idag?
#1 - JUNITJEJ

Härliga bilder!

Svar: Tack snälla!
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap