Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Söndagsmys utan planer och hets
Åh vad jag älskar söndagar! Jag tror att det är för att det är en sån kravlös dag, och nu när sommaren är över så  känner jag mig inte heller "tvingad" att gå ut på stranden hela dagen för att ta vara på det fina vädret. Jag älskar att gå omkring hemma och pyssla, tvätta, kanske jobba med nåt roligt projekt, rensa i garderoben, mysa med barnen och bara ha mig. Planlöst och kravlöst.
Igår var det en sån dag då jag hann tvätta allt som låg i högar, bädda rent i alla sängar, förbereda lite mat till veckan, äta i lugn och ro med barnen, städa och småplocka lite här och där... och allt detta i lugn och ro. Ja jag jobbade två timmar också. 
Dagen började med att jag, som vanligt, körde morgonmeditation med min Mindfulnessapp. Jag körde tio minuter och skrev sen i tio. Älskar den här rutinen. Så jäkla bra! 
Sen lyssnade jag på poddar och gick omkring och pysslade här hemma medan barnen låg och sov. Mio har varit uppe halva natten och varit dålig i magen så han sov ända till halv tolv. Han var så duktig inatt stackarn♡ Problemet, när man är diabetiker, är att magsjuka är ingen hit... Vi trodde att han skulle bli jättelåg men istället så vaknade han på 21,9 (!) (Man ska ha mellan 4-6) i blodsocker, och även en del ketoner. Ketoner är sånt som man bara mäter när man är väldigt hög. Har man ketoner så betyder det att blodet har blivit förgiftat. Från 0,6 och uppåt tror jag att man måste åka in, men Mio hade 0,5 så han klarade sig. Och nu får vi hålla koll under dagen. Ketonförgiftning kan vara livshotande så det är supersuperviktigt att ha koll!
Hur som helst... när Mio precis hade ätit sin frukost så var det typ dags för lunch för mig och Alvin. Vi var helt i ofas hela dagen...
Alvin fick äta upp gårdagens pizza och jag gjorde en sallad. Alvin fullkomligt ÄLSKAR Grandiosas tjocka (frys)pizza med tomat, ost och skinka och tycker att det är livets rätt.
Sen kom den här lilla godbiten som sagt upp, och han fungerar precis som jag - älskar alltså när det är kravlöst och planlöst. Ja det gör väl i och för sig Alvin också. Haha... vi är nog likadana alla tre faktiskt. Men sen älskar vi också att hitta på saker - bara vi får tid till att vara hemma utan planer också.
Det var en riktigt skön söndag och jag hann till och med börja skriva lite på det som jag tror ska bli min inspirationsföreläsning. Det är uppbyggt kring tre eller fyra stories... Ja men ni kommer få hänga med längs vägen så klart...
Men nä hörni, nu är det dags att kicka igång den här dagen. Nu kör vi ny vecka 👊
#1 - Anna

Skönt att vara on top of things och ha koll utan stress! Hoppas Mio repar sig från magsjukan snabbt. <3

Svar: Tack snälla😊
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#2 - M

Älskar också söndagar!

Varifrån är det rosa fåtöljen/stolen? Letar efter ngt sång till min dotters rum.

Svar: Den är från Ellos! :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap