Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Snart drar podden igång
Kolla här då! Jag och Linda poddade igår, och för en gångs skull så har vi bestämt oss för att ha lite framförhållning, så det här avsnittet kommer inte ut förrän nästa vecka. Men sen kör vi. Sen är det allvar. Vi har haft en diskussion i sommar om hur vi ska göra med podden, om det är värt det liksom. Och kommit fram till att JA det är det, och det innebär att vi kommer att gå all in. Jag vill inte gå in i projekt som det inte är kvalitet i så det här känns så himla bra - att vi har bestämt oss.
Och på tal om det... Jag är så himla imponerad av Jessica och Angelica som poddar på och aldrig tappar fart och energi. Jag tycker mig ofta se (inklusive hos mig och Linda då) att folk först poddar, får en massa lyssnare, blir höga av det... och sen tappar fart... "Oj, vi råkade visst missa att komma ut med ett avsnitt" och "Oj, vi lovar att vi ska bättra oss"... och så vidare... Ni fattar säkert vad jag menar? Alex, som har Framgångspodden, berättade i en podd för ett tag sen att när han väl hade klättrat upp till förstaplatsen så gjorde han preciiis tvärtemot alla andra: Istället för att luta sig tillbaka och slappa så gasade han ännu mer och kommer numera ut med dubbelt så många avsnitt i veckan. Det är en sån jäkla bra insikt - att folk ofta slappar efter ett tag och att man, om man istället gör helt tvärtom, har mycket större chans att lyckas. Bra va? Ja men typ det står jag här och funderar över idag...
 
#1 - Mösstanten

Ja, det är nog bra att tänka efter före vad man orkar med. :-) även jag, hobbybloggare, tänker att det är viktigt att jag kör på med bloggen och Instagram så att de som läser vet att det kommer något varje dag, att jag har kontinuitet och inte plötsligt försvinner ett tag. Om jag märker att det inte håller i längden att köra varje dag får jag ju meddela mina läsare att nu kör jag på ett annat sätt och hålla den kontinuiteten istället. Men det hoppas jag slippa.

Svar: Ja det är ju kul när man kan följa någon varje dag! :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap