Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Nu ska jag bara satsa på sånt som jag går in helhjärtat i
God morgon lördag! Så härligt med helg ju. Jag jobbar väldigt intensivt under veckorna, men som sagt UTAN att jobba på kvällarna, och det går fortfarande bra. Hurraaaa för mig! Jag är sååå stolt över mig själv! Hur som helst, det är intensivt på dagarna eftersom det snart är val och vi har ett politiskt parti som kund. Hej vad det går just nu. Haha... igår när jag lämnade kontoret klockan 17,00 var det noll kommentarer kvar att besvara på Facebook. Idag, nu när jag vaknade, så har vi 168! 168 politiska frågor. Hjälp! Haha... vissa av de är visserligen! "Vi hatar er och kommer ändå rösta på SD!" Såna kommentarer behöver man inte besvara, men det är ändå mååånga. Men ja, jag kommer behöva jobba både idag och imorgon, men då kommer jag sitta koncentrerat några timmar och sen klappa ihop när det är klart. Inte slentrianjobba som Linda kallade det i vår podd. Har ni lyssnat på vårt säsongspremiäravsnitt förresten?
Och på tal om podd, nu hörni så har vi riktigt bra struktur i vårt poddande. Vi ligger för det första en vecka före (Det ni!!🙌), och för det andra så har vi bestämt oss för att satsa på podden på allvar.
Och jag personligen har ju bestämt mig för att inte göra någonting som jag inte går in helhjärtat i. Det är därför jag fortfarande suger på karamellen när det gäller en ny affärsidé som jag har...
Men ok, tillbaka till podden då... Vi har till och med lagt upp ett projekt i Trello där vi har våra poddar planerade. Fint va? Har ni förslag på ämnen så hit us! 
Just det, vi la ju ner Facebooksidan och har istället en grupp nu vilket är mycket roligare. En grupp där vi alla kan diskutera sånt som vi pratar om i podden. Vill ni gå med i den så gör ni det här. 
Men nu gott folk så ska jag väcka en sovande liten kille och dra iväg honom på fotbollsmatch! Puss på er!
 
#1 - Caroline Frankesjö

Så himla härligt att ni är igång igen och jag ser så mycket fram emot alla dessa avsnitt! 😍

Svar: Vad roligt! Jag med! Jag är jätteglad att vi kör nu igen :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap