Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Nu drar vardagen igång på riktigt!
Heeej, igår var det första dagen tillbaka på jobbet för Mandy. Så kul att ha henne tillbaka. Vi har inte setts sen typ innan min semester. Eller jo, vi hade en snabb reunion där men sen gick ju hon på semester två dagar efter att jag kom tillbaka. Så nu, efter att ha haft två veckor själv (tillsammans med vår nya kollega Johanna så klart) med Anni, så är det dags för tre veckor med Mandy. Det känns så konstigt att vi är så få på kontoret... 
... och även om det var superkul att träffa Mandy igen så kommer det bli ännu roligare sen när alla är samlade.
Igår fick jag känna på den riktiga vardagen med trötta barn som ska upp tidigt (Mio var tyvärr sjuk och kunde inte gå till skolan. Låt oss hålla tummarna väldigt hårt för att det är hans magsjuka från i helgen som spökade. Det verkade nästan som det eftersom han inte var dålig på samma sätt som han brukar vara. Vi får se nu när jag väcker honom...), möten, mail och möten igen. Och sen så åkte jag hem ganska tidigt för att hinna fixa något superdupersnabbt att äta till barnen innan Alvin skulle på fotboll. En annan förälder körde dit, och sen så hämtade jag.
Det finns nog ingen som är så snabb som jag, men igår lyckades jag inte... Maten blev klar preciiis sju minuter innan Alvin skulle gå, så när jag upptäckte det så fixade jag istället en köttbullemacka. Så störigt. Jag hatar när barnen inte äter ordentlig mat.
Fast så himla ordentlig var den kanske inte egentligen... jag var tvungen att fixa något snabbt och hade inte tid till annat än sojanuggets och makaroner. Luxury life of vardag🤷🏽‍♀️
Sen slängde jag, som ALLTID, av mig mina byxor. Jag går ALDRIG i byxor hemma utan byter alltid om till shorts eller nån form av pyjamasbyxor. Jag har både finare, ni vet såna där i nåt slags sidenkvalitet, och såna här i bomull som egentligen är de allra skönaste. 
Och det är huvudsaken. Att de är sköna 😍
 
Just det... jag glömde ju nästan... klart att jag körde min morgonmeditation först. Jag var så sjuuukt osugen på det men har fått till rutinen nu och bara gör det. Tankarna svävade omkring lite överallt men så blir det ju ibland. Strunt samma, bara jag gör det så tror jag att det gör gott för mig.