Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Nu är det slut va?
God morgon! Den här sommaren hörni! Ja men jag kan inte säga det tillräckligt många gånger. Den har ju varit heeelt magisk. Tack för att vi fick det här fantastiska vädret 🙏🏽☀️Allting blir så mycket enklare, gladare och mer socialt när det är så varmt och så fint väder som det har varit och jag vet inte hur många kvällsdopp Alvin och jag har tagit. Typ varenda kväll hela sommaren tror jag. Och det är det jag ska komma till nu... resor, roliga nöjesparker, dyra utflykter... you name it, det betyder ingenting om man jämför med att umgås. Och på något sätt så blir det så mycket lättare att umgås och hitta på saker med folk när det är fint väder. Spelplanen blir liksom så mycket större, eller hur? Och är det något jag har gjort i sommar så är det att kvalitetshänga med barnen, vilket jag är så otroligt glad över. De har, för första gången ever tror jag, upplevelsen av att jag har varit ledig med dem lääänge. Utan att "jag måste bara" var och varannan dag. Vilken lycka va? Ja alltså för mig som har haft lite svårt med det där work-life-balance så har det varit en enorm lycka. Tänk att jag äntligen fick till det! Och jag brinner precis lika mycket för mitt jobb som vanligt, jag älskar att hugga tag i saker på morgnarna och jag kan längta tills jag ska jobba, men jag njuter också av att inte jobba. Det går att kombinera stor drivkraft och entreprenörskap med ledig tid, det har jag insett. Och det blir ju bara ännu bättre när man hittar den där balansen, det är det som är så fint.
Haha... Alvin har inte släppt kvällsbadandet utan tjatade till sig det även igår kväll när det var 13 grader ute. Jaja, visst kan han få bada... Brrr...
Men nu känner jag att det väl är slut på sommaren va? Det känns höstigt på något sätt även om det är varmt ute, och hösten innebär ju nån slags nystart för mig. Jag ääälskar hösten och när hela Sverige vaknar ur sin dvala igen. Visst är det härligt? Nu kickar vi igång hösten och jobbet, ok?
 
#1 - Clara

Haha bada? Nu? Ändå imponerad! Var likadan när jag var under 15, sen vände det där någonstans ;) Är så taggad på höst!!

Svar: Haha... ja det är INTE jag som gör det... 🙈 Men han verkar inte ha förmåga att frysa...
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#2 - Hanna Karlsson

Jag tycker också att det känns som höst. Det ska mycket till för att jag ska hoppa i plurret nu. Modig kille.

Svar: Ja för mig med! Men han verkar ha andra gener ;)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap