Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Kolla vad jag har köpt!
God morgon! Imorgon ska vi köra filminspelning hela dagen, med min iPhone X. Och det betyder ju att jag inte är särskilt nåbar för barnen, så jag har gått och köpt en gammal hederlig knapptelefon.
Den är sååå himla söt. Det enda man kan köra är ringa, skicka sms, fota och filma (oklart i vilken kvalitet men garanterat ganska dålig) och ställa alarm. Hur kul? Och jag älskar att hålla i den eftersom den är så liten.
Jag ville verkligen ha en vikbar så jag valde den här, den enda vikbara som jag hittade, från Denver. 429:- kostade den, på Teknikmagasinet, och sen gick jag och köpte ett kontantkort på Ica Maxi. Himla kul och väldigt mycket nostalgi. Mina barn tyckte att det var en sån telefon som finns i filmer medan jag tänkte på så himla mycket annat. Så många sms man har skickat från en sån här alltså 😇
 
#1 - Mösstanten

Det är tur att liknande telefoner fortfarande finns. En del har inte råd med dyrare och många människor kan inte behärska smartphones. Lycka till med filmningen!

Svar: Sant!! Och den fyller verkligen sin funktion. Tack :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#2 - Veronika Bengtsson

Härligt!

Svar: Ja visst är det :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#3 - Sara

nu är jobblivet igång igen! jag har en telefonfråga, fast som rör iPhone x. tycker du att den är bra. funderar på att uppgradera mig till en sådan, och jag tror att vi använder våra telefoner på rätt liknande sätt.

Svar: Jag älskar den!! Mest för kamerans skull så bara den gör att det är värt det tycker jag 😊
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap