Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Jag ska börja inspirationsföreläsa!
Hörni, igår hade jag ett samtal med min vän Kristina, och av en händelse så "råkade" vi börja prata om hösten och mina satsningar. Jag har funderat mycket under sommaren och har en hel del idéer som jag eventuellt vill sätta igång, men så vill jag ju som sagt fokusera och köra all in helhjärtat om jag ger mig in i nåt. Jag vill verkligen inte starta ett projekt som jag inte kan lägga min själ i. Och så måste det dessutom vara nånting som genererar i intäkter. Jag skulle helst ha lön därifrån snarare än från Mama Said, även om mitt fokus ligger på Mama Said-driften så klart. 
I alla fall... genom uteslutningsmetoden, och mätning av pirr i magen, så kom vi fram till vad jag ska göra! 😍 Och nu när det är bestämt så känns det så himla självklart. Jag ska föreläsa! Och då menar jag inte om sociala medier och entreprenörskap - det betalar för det första inte så bra och sen så finns det inte obegränsat med tillställningar där det passar - utan snarare inspirationsföreläsa! Så kul, eller hur? Jag har alltid tänkt att Vad tusan skulle jag säga då?? Jag kan väl inte inspirationsföreläsa?! Jag gillar inte när det blir för peppigt i stil med "You can do it!💪" och sånt, så vad skulle jag säga då? Visst, det finns säkert stories att berätta men vad skulle själva poängen och den röda tråden vara? Vad skulle publiken få med sig? Ja men typ så har jag tänkt. Så vi började dissikera mina argument och kom fram till (mycket tack vare Kristina) vilka stories jag ska berätta, vad den röda tråden ska vara samt vad folk ska få med sig. Och det blir ju så bra! Jag HAR ju bra stories att berätta. Det kommer bli skrattigt, gråtigt, wow'igt, djupt, lättsamt och kul. 
Och det här passar finfint att kombinera med Mama Said och bloggen, så det känns klockrent, och jag är säker på att om jag verkligen, verkligen vill så kommer jag kunna göra det bra. Tror ni inte det? Nu har jag preciiis kläckt den här idén, så ni är med i mina allra första tankar. Jag behöver alltid ett par dagar (och nätter) på mig för att bestämma mig för huruvida jag ska gå vidare med en idé eller inte, men om jag ska låta pirret i magen avgöra så tror jag verkligen att jag kommer att göra det här. 
Och i såna fall så skriver jag ihop mina stories, paketererar det snyggt, skriver ihop vad det är för slags föreläsning så att folk kan läsa och boka, gör layout och en bokningssida, lägger ut en annons på Facebook och börjar sälja in det. Sen, medan folk rusar och köper biljetter...😉, så tränar jag. Bra va? Tänker att mitten av november känns som ett bra tillfälle. Jag vet vilken lokal jag vill ha, men det återkommer jag till när det är bokat och klart.
PS. Och OM det nu skulle visa sig att jag om några dagar känner att Nää, det här var nog ändå ingen bra grej, ja men då ska jag tala om det för er, så att ni inte rusar iväg och letar efter biljetter 😂
#1 - RW

Bara att köra på och testa. Låter redan inspirerande. Lycka till.👍

Svar: Vad kul! Tack 😍
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#2 - Caroline Frankesjö

OMG YES! Du borde ju snacka på TIC ju! <3

Svar: Ja det kanske skulle bli mitt första ställe!!😍
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#3 - Dorotea Pettersson, Personal Planner

klart du ska föreläsa. Du har massor att dela med dig av.

Svar: Ja jag tänker att jag kan få ihop nåt som är bra hoppas jag :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap