Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Hur gick det nu då?
Tjoho! Första arbetsdagen är avklarad. Och jag som har pratat och tänkt så mycket på att jag verkligen ska lugna ner mig och inte jobba på kvällarna och inte göra tusen saker samtidigt utan följa min plan för dagen... hur har det nu gått så här dag ett då?
Jo men jag ska erkänna att jag flera gånger under dagen har tänkt att "Äsch, det där tar jag ikväll", men så har jag kommit på mig själv. Haha... Det är ju helt sjukt att det ska vara så svårt. Jag lyssnade på en podd i morse när jag cyklade till jobbet; Framgångspoddens senaste avsnitt med Johannes Hansen  - och där säger han något väldigt klokt: "Som entreprenör måste man förlika sig med att man går och lägger sig med problem och man vaknar med problem." Nåt sånt! Och det stämmer så jäkla bra! Det är bara att inse. Jorden går inte under för att nåt får vänta till morgondagen, det vet jag ju, nu ska jag bara lära mig att leva på det sättet också. Och det kommer bli mycket lättare nu när jag har en ny kollega som ska hjälpa mig. Säg hej till Johanna👋
 
 
 
#1 - Anna- Oscars mamma

Känner typ igen det du säger att han nämnde i podden om att ständigt lägga sig med ett problem. Min pappa sa dock alltid att han kom fram till lösningar under natten. Testa;0)!
PS Vet inte om det innebär mindre sömn eller att han vaknade med lösningen. Tror på det förstnämnda.

Svar: Aha... jag det kan ju vara både bra och dåligt men jag ska testa :) Kram
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap