Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Heeej härliga söndag!
Tjoho! Så skönt att vakna pigg och fräsch idag. För det gjorde jag nämligen inte igår😱Det har varit en bra första arbetsvecka. Jag och min nya kollega Johanna, som ju jobbar väldigt tätt bredvid mig och som hjälper mig att hinna med allt nu när jag jobbar heltid med vår kund, har kastats in i allt direkt och det är väl lika bra. Hon har liksom inte fått någon tid till upplärning i hittepå-projekt utan direkt kört på det som faktiskt ska produceras och arbetas med. Lika bra det tycker jag. Det är skarpt läge direkt och det är då man lär sig. Både när det är på riktigt och när man får testa själv. Hon har klippt mååånga videos den här veckan, men även suttit och ordnat med en massa ekonomipapper. Puh! Ett tag trodde vi nog båda att vi skulle slänga hela högen och bara skita i det. Ser såå mycket fram emot att börja med Wint istället och hoppas att det är så smidigt som det sägs. 
Men i fredags då... då var jag och Kristina (en vän) först på vår kunds (Moderaterna i Skåne) event och lyssnade och minglade. Och sen begav vi oss ut i Malmökvällen. Hade ju helt missat den lilla detaljen att det just nu är Malmöfestival så det var oväntat mycket folk ute. Brukar inte festivalen börja en vecka senare? 🤔Ja ja, vi hade kul i alla fall. Jag upptäckte päroncider och tyckte att jag hade kommit till himmelriket. Det är ju så surt att bara dricka vin, och jag trodde inte att jag gillade päroncider eftersom jag var säker på att det var som Strongbow, som man drack förr i tiden. Eller? Haha... man kanske dricker det även idag? Ja men ni hör ju, jag är i alla fall ingen dryckesexpert. Hur som helst, det var en rolig kväll och det blev seeent. Väldigt sent, så hela dagen igår var en riktigt seg dag. Vi hade egentligen tänkt att vi skulle hitta på nånting igår också men eftersom vi var så trötta så tog den mogna sidan över, och vi stannade hemma. 
Så idag är jag hur pigg som helst. Somnade tidigt igår kväll och är nu redo för ett styrkepass på gymmet. Ja inte nu alltså... om ett litet tag. Ska först njuta av att ha en lugn morgon för mig själv. Sen i eftermiddag kommer barnen♡