Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Worskhop, läkarbesök, magnetröntgen och hemska sjukdomar
God morgon fina ni! Hur är det med er? Har ni också fått vår? Alltså jag kan knappt förstå det men jag går liksom omkring i jeansjacka nu, från en dag till en annan. Så härligt. Just nu, de här veckorna, är det en himla massa möten, workshops och läkarbesök och typiskt nog har jag råkat dubbelboka flera saker. Lyssna nu här... för det här är nämligen väldigt klantigt... Nästa fredag ska Alvin till tandläkaren, Mio ska till diabetesmottagningen, jag ska till Stockholm (!)... OCH Mio ska göra magnetröntgen. Eeeh... det går ju inte nej.
Så idag ska jag ringa och avboka tandläkare och diabetesmottagning, men jag kommer faktiskt åka till Stockholm ändå och ta mina möten där, och så följer Jonas med på magnetröntgen. Jag tycker att det är lite jobbigt men måste kunna lämna över sånt ibland. Det jag ALDRIG skulle klara att lämna över är att sova på sjukhuset med barnen. Ligger någon av de inne så MÅSTE jag vara där med dem. Japp, så är det, det kanske inte är rätt, men jag skulle inte klara annat. Hur som helst, vi var i Lund igår med Mio, och det var både jag, Jonas och Mio - och så hade vi "möte" med Mios neurolog och endokrinolog. Vi pratade om ifall Mio ska börja gå på smärtenheten (för att kunna hantera sin smärta) och om att vi ska ha ett möte tillsammans med skolan en dag. Det känns jättebra om de alla träffar varandra så vi hoppas att det blir ganska snart. Sen är det ju den där magnetröntgen som ska göras nästa fredag, på binjurarna, som står på tur. Och så ska de ta blodprover på den där hemska sjukdomen, Adrenoleukodystrofi, men det är inte så att de misstänker att han har den, de vill bara utesluta det. De tar det provet på ALLA som har kortisolbrist, så det känns ju lite bättre än att de skulle misstänka det. För den sjukdomen är nämligen inte att leka med.
Nu ska jag väcka barnen, för vi ska mötas tidigt på kontoret och fortsätta vår workshop från igår. VI hann inte riktigt klart. Puss på er!