Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Vilken kille 😍
God morgon kĂ€ra ni! Ni ligger förhoppningsvis och sover, det Ă€r vĂ€l mĂ„nga som Ă€r lediga idag gissar jag..? Men inte vi. Vi jobbar ju Ă„t vĂ„ra kunder sĂ„ vi har för mycket att göra för att vara hemma. Men det Ă€r ok, för det Ă€r ju ledigt imorgon igen. HĂ€rligt att fĂ„ sova ut, eller hur? Ja nĂ€r jag sĂ€ger sova ut sĂ„ menar jag mer KÄNSLAN av att sova ut... jag gör liksom inte det Ă€ndĂ„ eftersom jag Ă€r som en klocka, men det Ă€r sĂ„ himla skönt att veta att det inte Ă€r nĂ„gon stress att gĂ„ upp.
Men alltsÄ! Den hÀr killen!!! Man Àlskar ju honom, eller hur?! Haha... sÄ underbart. Och vilken röst. Jag funderar pÄ om vi ska bjuda in en charmig och talangfull liten unge som kan komma till Mama Said och göra en sÄn hÀr grej. Det ni, det hade varit grejer det... Fast nÀÀ, jag skojar förstÄs. NÀr sÄnt hÀr sker sÄ ska det vara genuint, och dÄ kan det fÄ en fantastisk spridning och uppmÀrksamhet. Drömmen för ett varumÀrke som vill nÄ ut ju. 
Idag börjar vi som vanligt med morgonmöte, och i eftermiddag ska vi ha telefonmöte med tvÄ tjejer som förhoppningsvis ska börja jobba med oss. Det ser ju ut som att vi kommer att fÄ in fler kunder nu sÄ dÄ stÄr vi Äterigen och balanserar... FÄr vi in de nya kunderna sÄ har vi hur mycket som helst att göra NU, NU, NU och mÄste stÄ redo. Om inte... ja men dÄ behöver vi inte anstÀlla... Men jag kan liksom inte luta mig tillbaka och tÀnka att det blir kanske ingenting, för dÄ kommer vi aldrig komma framÄt. Jag mÄste vÄga satsa sÄ fort jag Àr i det hÀr lÀget... satsa, fast med lite, lite skydd ÀndÄ... Ja men ni fattar...