Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Vi säljer inte - vi löser problem
God morgon! Igår kväll poddade jag och Linda, och det blev en låååång podd. En och en halv timme (!) Det är lite som kompensation för förra veckan då vi inte poddade tänker jag. Vad vi poddade om? Jo men jag tycker själv att det blev ett väldigt bra avsnitt. Vi pratade om sälj och hur jag har kommit igång med det igen, vad mina planer framåt är och att det egentligen bara är ATT GÖRA DET!
Jag frågar ofta, för jag vill höra ER input kring saker, och det gäller även när det kommer till sälj. Jag frågar liksom runt hur ni andra gör. Men så kommer jag alltid till samma punkt: Det är bara att kavla upp ärmarna och bara göra det. Jag har byggt upp ett fint system nu, i ett helt vanligt excelark, där jag efter att ha gjort lite reserach om företaget skriver ner allt och sen, i sista kolumnerna fyller i ifall det blir ett möte och ifall det blir ett ja eller nej. På så sätt så kan jag om ett tag få till nån slags formel, så att jag vet hur många mail och möten som krävs för att få till en försäljning.
Jag tänker att jag inte ska göra det så krångligt, och inte jaga "det rätta sättet" utan bara göra det. Kontakta människor och tala om vad vi har att erbjuda. Det fina med vårt arbete är att vi väldigt lätt kan se ifall företag har behov av oss eller inte. Och jag skulle till och med kunna peka ut exakt vad de hade kunnat förbättra. Nu gör jag inte det utan nöjer mig med att kolla in deras arbete på Facebook och Instagram, och så har jag det i bakhuvudet inför kontakten med dem. Om detta och MYCKET annat - bland annat att Linda har bestämt sig för att skaffa barn, själv - pratar vi om i veckans avsnitt. Ja men ni förstår väl att det blev långt med tanke på att barnämnet kom in där och gjorde att vi fick ett väldigt fint (och långt) kapitel där i slutet av podden. Så fint va? En bebis ❤️ Här kan ni lyssna på podden.
Och hörni - ni följer väl mig på Instagram? Om inte så varsågoda stick in och gör det nu ➡️ @alexandrabylund - där får ni nämligen andra stories än här ibland. Puss!