Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Vardagsbestyr och sånt
God kväll hörni! Idag har jag som sagt utbildat hela dagen, och sen, på grund av dålig planerig, varit och handlat mat två (!) gånger, fixat middag till mig och kidsen, tvättat och gjort ALLT DET DÄR ANDRA SOM GÖR LIVET VÄRT ATT LEVA. Eller nåt... Haha... varför springer vi omkring och sliter som små djur för att få ihop vardagen.
Eftersom mina barn är så stora nu så njuter jag, på riktigt, av varje minut som jag har med dem, så det klagar jag inte över - det är det där andra... Ibland tänker jag att jag ser oss alla uppifrån, och ser hur vi springer omkring i mörkret (som det ändå är stora delar av året här på norra jordklotet) i mörka kläder (som vi ju har från oktober till april) och springer hukande för att slippa kylan och för att komma från A till B så snabbt som möjligt. Det är ju TRAGISKT när man ser det så.
Å andra sidan så tycker jag att det är väldigt mysigt vintertid, då vi kan tända ljus och mysa hela eftermiddagarna och kvällarna. Det känns inte som att vi har så höga krav på oss själva då... I alla fall inte jag... Funkar ni likadant? Nu i takt med att det blir ljusare och ljusare så känns det som att jag vill ha ut så mycket av dagarna, och jag har svårt att slappna av och "stänga ner dagen" när solen strålar ute på terrassen. Förstår ni hur jag menar?
På ett sätt är det ju jätteskönt med sol, sommar, ljus och värme men på ett annat sätt är det lite stressande. Hjälp... får man säga så? Jag som samtidigt ÄLSKAR sol och värme... Ja ja... ingenting är svart eller vitt här i livet, eller hur?!
Hur som helst, jag var på min gamla hemmaplan och utbildade idag, på Minc, som är Malmös inkubatorställe.
Vi satt här med mitt förra bolag NewsHubby, och även precis i början av Mama Said-eran också faktiskt - när det bara var jag och Anni. OJ vad mycket som har hänt sen dess! Både sättet som vi kommunicerade på i sociala medier, kunderna och... ja allt. Shit! När man tänker så, så har det verkligen hänt mycket.
Det är mysigt på Minc, ibland kan jag sakna det där gemytliga som är där.
Samtidigt så trivs vi väldigt bra på Media Evolution, och det känns också proffsigare att ta tid kunder. De har liksom bättre konferensrum på Media Evolution. Men det innebär inte att jag inte gillar det på Minc. Minc känns verkligen... mysigt och inkluderande❤️
Det här blev ett motsägelsernas inlägg. Å ena sidan bla bla bla... och å andra sidan bla bla bla.. Men så är livet. Jag älskar att jag får vara stressad över att sommaren är på intågande ena sekunden och i nästa sekund får lov att skrika ut hur mycket jag älskar sommaren. Och jag älskar att jag får sakna Minc på ett sätt, och sen att jag å andra sidan älskar att sida på Media Evolution. Puss!