Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Vad hände?
Men oj... Vad hände? Jag hade la ju ut ett blogginlägg i morse... trodde jag. Men så publicerades det visst inte... och nu är det dessutom bara försvunnet. Ha ha... skumt. Har jag drömt? Hur som helst, i morse gick jag upp 05,30 eftersom jag somnade tidigt igår. Jag ÄLSKAR att vakna och vara utvilad, vilket jag nästan alltid är.
Ja men det är inte så konstigt eftersom jag lägger mig i tid om kvällarna. Jag tycker att det är svinviktigt att få ordentligt med sömn och vägrar att rucka på den. Jag och Alvin lägger ju oss i sängen runt 20-tiden varje dag för att kolla på vår serie - just nu Crazy ex-girlfriend, och sen går jag inte upp igen utan somnar mellan 21,30-23,00. Men med många småuppvaknanden med tanke på Mios blodsocker. Hela natten brukar vara lite sådär småstökig men det funkar ju bra eftersom jag lägger mig så tidigt och dessutom somnar om så lätt. Thank god för det alltså!
Dagen idag har bara bestått av möten. Först måndagsmöte, sen möte med Unionen som ska sponsra våran podd På Insidan , och sen möte med en av våra kunder om Facebook-annonsering. Vi la en plan för närmaste halvåret. Är det nåt jag borde blogga om kanske? Facebook-annonsering... Är det intressant? Och vad vill ni i såna fall veta? Facebooks annonsverktyg är verkligen djupt och det går att göra så himla mycket.
Jag flyttade också in på mitt nya kontor - det med fantastisk utsikt...
Haha... nääää, det är vår kund som "bor" där uppe. Grym utsikt, eller hur?
 
#1 - EN MÖLNBOBOS LIV

Jag läser gärna om facebook annonsering. Vi använder FB annonsering men jag vill gärna veta mera :-)

Svar: Ok! :) ska skriva nåt om det då!
Alexandra

#2 - Lillian

Jaa, det vill vi läsa mer om!

Svar: Ok! :)
Ska skriva om det en dag då!
Alexandra