Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Terrassfixande, Google Adwords och yoga
God morgon på er! Hur har ni det? Igår pratade jag länge med min kompis Tina i telefon, och vi kom fram till att vi ska börja med några minuters yoga varje morgon. Inte i träningssyfte utan mer för att det är så skönt med stretchen. Jag ääälskar att sträcka ut! Glömde dock bort att börja med yoga direkt när jag gick upp... Eeeh, fail första dagen alltså. Men än är det inte för sent! Så fort jag är klar med det här inlägget så ska jag köra fem minuter. En fin sak ändå att ge sig varje dag, eller hur?
Det jag i själva verket gjorde när jag gick upp, och som inte alls är lika zen... var att fastna i Google adwords. Jag tänker att vi ska börja annonsera på Google angående våra utbildningar, men det var ett tag sen jag jobbade med adwords så jag fastnade liksom... Ja ja, jag tycker ju att sånt är kul så det är väl fint det med. 
Det har pratats mycket om att det ska vara fint väder i helgen, och eftersom jag är typen som ALDRIG kollar själv, utan bara lyssnar på andra vädergudar så verkar jag ha missförstått grejen. Planen var att vi idag skulle fortsätta fixa på terrassen, men det ser varken soligt eller varmt ut. Vi får väl se om vi hittar på nåt annat istället... men samtidigt så vore det ju grymt om det kunde bli klart INNAN solen och värmen kommer, eller hur? 
Förra helgen la vi ju golv, och nu är det dags att skruva bord, fixa blommor och sätta upp lampor. Jag har lampor hemma som är i IP-klass 44. Det står överallt att det är "sprutsäkert/ sköljtätt" - det borde väl funka även om det spöregnar då va? Nästa steg är IP45 och det heter att det är "spolsäkert". Men visst borde väl IP44 som är sprutsäkert funka? 
Än så länge så sover barnen vääldigt gott, och lär göra det ett bra tag till så jag sitter kvar här vid min dator en stund, med tända ljus och läser bloggar och kollar YouTube. Så himlans mysigt och väldigt typiskt lördagmorgnar för min del. Vad hittar ni på idag?
#1 - Liselotte Johansson

Jag yogar också varje morgon men även på kvällen, 10-15 minuter. Det är väldigt avkopplande och bra för kroppen. Vill man ha inspiration finns det många olika program på yogamala på Youtube.

Svar: Vad härligt! Ja jag vet oftast inte vart jag ska titta bara... men yogamala alltså -det ska jag kolla in. Tack 😘
Alexandra