Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Om att göra administrativa uppgifter
God kväll kära ni! Idag har jag gjort det där som alltid lättar tyngden från mina axlar - betalt fakturor och fixat en massa annat pappersarbete. Det är himla trist att göra, och det är ju inte alls det som är min passion, och tar rätt mycket tid. Men det måste ju bara göras, så är det. Så det har jag gjort idag. Nu är delar av den stora högen åtgärdade, och så får jag ta resten imorgon.
Jag har också suttit och tittat på vilka företag vi skulle vilja jobba med, och vilka som eventuellt kan behöva oss, och som det ser ut just nu så behöver ALLA oss. Få företag verkar ha särskilt bra engagemang på till exempel Facebook, vilket kommer innebära att räckvidden minskar efterhand. Och jag tror helt ärligt inte att så många har den där djupa kollen på algoritmerna, som faktiskt krävs från och med nu för att lyckas.. Så det känns ju kul, att det vi erbjuder är högaktuellt just nu. Så det har jag gjort idag... suttit tillsammans med Josefin och kollat vilka företag vi skulle passa ihop med, som vi skulle vilja jobba med alltså. Det ska bli spännande att se vad utfallet blir när jag börjar kontakta dem.
Sen har jag suttit närmare tre timmar med Julia, aka Tuvessonskan, och pratat digital strategi. Hon är så otroligt duktig och inspierande den där människan. Men mer om det lite senare, i ett helt annat inlägg. Jahapp, det där var typ vad jag hann med idag. Och nu ikväll är jag barnfri och ska podda med Linda samt få iväg några mail. Sen ska jag göra det som jag tränar mycket på: ligga i soffan och se på TV. Det är bra för mig, jag vet det ☺️ Men ni då, hur är det med er?