Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Nytt kundsegment - Önska oss lycka till please
God morgon! Nu ska jag berätta en sak som är väldigt kul... För några år sen, när det bara var jag och Anni i Mama Said, så satte vi oss, en solig dag, på bryggan i Västra hamnen för att planera vårt arbete framåt.
Vi pratade om vilka produkter vi skulle erbjuda och vilka kunder vi ville jobba med. Vi var inne på att försöka nischa oss mot en viss typ av kunder, och kom på en specifik kundgrupp som vi var sugna på att börja jobba med. Men eftersom vi bara var två personer så drog vi aldrig riktigt igång själva säljet.
Jag kontaktade några kommer jag ihåg, men sen rann det ut i sanden. Men NU! Nu när jag har ärmarna uppkavlade och har säljfokus så tänker jag att det är dags. Det är nämligen så att en sån kund - ja men ur det segment som vi hade tänkt oss då för flera år sen - trillade i knäet på oss i fredags, och JA jag ser det som ett tecken på att DET är vår grej. Nu jäklar ska jag börja dra i mina kontakter. Det här nya segmentet passar oss som handen i handsken, så håll tummarna för att jag lyckas med bedriften att sälja in oss. Det kan vara lite svårt att hitta kontakterna, men vill jag så går det. Och det vill jag ju! Verkligen! Oj, vad jag tror på det här. Önska oss lycka till please! 
Men nu till nånting heeelt annat. Frukost och undanröjning av gårdagens myskväll. Hur kan det komma sig att det alltid ser ut som att vi har haft världens fest när det egentligen bara handlar om att jag aktivt INTE plockar undan under myskvällar? 🤔