Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Jag söker en assistent/ praktikant som vill bli grym på sociala medier
Nu gör jag det! Ni vet ju att jag länge har pratat om att jag vill ha en assistent, eller hur? Mitt liv är, utan underdrift, väldigt busy. Jag försöker rodda företagande, den dagliga driften, sälj och affärsutveckling med barn, fotbollsträningar, sjukhusbesök och annat som hör vardagen till - och eftersom jag är ensam ägare så är jag... ja men ensam inom det liksom. Hade jag haft råd hade jag lyft upp mina kollegor till diverse ansvarstjänster och anställt fler personer, men där är vi inte nu. Så det innebär alltså att jag driver de större företagarfrågorna, sälj och affärsutveckling själv. Och det finns så mycket jag skulle vill göra utöver det jag gör idag men som inte hinns med. Och därför söker jag alltså nu en assistent!
Jag söker dig som är en riktig DOER, och som brinner för att rodda, researcha, boka, boka av, skriva upp, administrera, anteckna, planera, fota, filma, maila, skriva, sitta i möten osv. I utbyte kommer du att få lära dig precis ALLT om sociala medier och, om du är rätt person, få väldigt mycket ansvar och dessutom en klockren väg in i branschen. Utöver det så kommer du få lära dig mycket om företagande, sälj och affärsutveckling, du kommer att få mycket kontakter och fantastiska kollegor. Förhoppningsvis så försvinner du inte till någon annan arbetsplats utan börjar så småningom jobba hos oss. 
Vad behöver du ha för tidigare erfarenheter då?
Jag tänker så här, att eftersom det är en praktikant jag söker, som alltså inte kommer att få någon lön, så har jag inga som helst krav på utbildning eller erfarenhet, utan jag tänker att det här kan bli din utbildning och att du kommer att få lära dig väldigt mycket. Det "enda" som krävs är att du VERKLIGEN är en doer, en person som får saker gjorda och som är effektiv alltså. Du måste ha drivkraft och VILJA mycket. Med vilja och engagemang så kan man nämligen komma hur långt som helst. Och så vill jag att du ska älska sociala medier och kunna fota någorlunda. Är det här du? Ja men maila mig då genast! Du får (bör) gärna börja imorgon 😍 alexandra@mamasaid.se
Puss!
PS. Japp, det är heltid som gäller!
#1 - Finurliga fröken

Jag tycker fortfarande att det är Så synd att jag bor så otroligt långt borta. Det vore så fantastiskt att få jobba för dig. Hoppas du hittar en fantastisk assistent!

Svar: Ja så synd!!! :( tack snälla :)
Alexandra

#2 - Dorotea Pettersson, Personal Planner

Men åh! Detta hade jag gillar men inte på heltid förstås och ja fel stad. Men kul!

Svar: Men åh!!! Så himla dumt då... Annars hade ju det varit perfekt! :)
Alexandra

#3 - Izabella

Jag är intresserad. Hur anmäler jag mitt intresse?

Svar: Maila mig på alexandra@mamasaid.se :)
Alexandra