Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Idag ska vi göra om vår sociala medier-strategi
God morgon! Jag däckade rätt tidigt igår vilket var så otroligt skönt, men en väldigt viktig fråga: Varför ser man MER trött ut när man har fått sova ut? Ja ja, det lägger sig nog (mina svullna ögon) tills jag ska träffa mina kollegor. Idag ska jag inte till kontoret, vi ska ses på stan istället och ha workshop.
I och med Facebooks nya algoritm så behöver vi göra om vår egen sociala medier-strategi, och börja jobba så att vi engagerar mer än vi inspirerar. Ja vi kan förhoppningsvis inspirera också alltså, men om vi inte får folk att prata i kommentarsfältet så kommer ingen se våra inspirerande inlägg. Ni andra som jobbar med sociala medier - har ni förändrat ert sätt att kommunicera på Facebook? Om vi fortfarande vill nå ut så är det en nödvändighet, och vi som jobbar åt våra kunder också måste ju ha stenkoll på det här. Så den här workshopen är efterlängtad!
Men vet ni vad? Det viktigaste av allt: Mio mådde bra hela dagen igår!! Inte bara att jag är nöjd med att vi slapp akuten - tänk om den här inställningen gör att han blir bättre! 😍