Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Idag ska jag vara moderator
God morgon kära ni! Vilken hektisk dag det var igår! Eller egentligen så var hela dagen ganska lugn, men jag hade mååånga saker inbokade. Och då var det ändå en poddinspelning som blev avbokad. Dagen började med att Alvin som både hade ont i huvudet och en stukad fot, följde med till kontoret (i sakta mak. Det är inte klokt vilken skillnad det är att gå med någon som haltar och inte kan gå fort. Det går liksom så sakta...). Jag installerade honom i vår egenbyggda lilla "soffa" innan jag satte igång och jobbade. Han är så gullig min lilla kille ❤️
Vi började, som alltid, med veckomöte. Sanna är ju mammaledig och Fanny var iväg på en grej så det kändes rätt tomt när vi bara var fyra stycken. Jag var tvungen att gå iväg klockan tio (till naprapaten för att lösa upp lite av nackspärren) så vi körde mötet i raketfart. Bra ändå! Och givetvis passade jag på att måla naglarna. Bästa tillfället att göra det ju.
Vi går som sagt alltid igenom hela veckan, och räknar våra timmar, under de här veckomötena. Eller vi räknar inte mina timmar. Min roll är inte att ha kundansvar, jag har en fot med i alla kunders jobb, men mitt största ansvar är sälj och affärsutveckling. Ja och i det ingår möten, admin, poddinspelningar och så vidare.
Jag var tvungen att sticka från kontoret redan vid 13,30 eftersom jag och Mio skulle till Lund och till neurokirurgen. Efter en stunds diskussion med läkaren så kom vi fram till att han skulle ändra inställning på shunten, till något som är väldigt hög risk att han blir akutdålig av. Alltså så dålig att han bara ligger och skriker av smärta och kräks! Så vi fick klara direktiv om att blir det så så ska vi så klart åka in till akuten - och det finns ju ingen tvekan där, vi har varit med om det förr och det är liksom omöjligt att INTE göra det. Så jag gick lite på helspänn igår kväll, och kommer göra det även idag. Jag och Jonas har kommit överens om att ifall han behöver åka till akuten idag på dagen så gör han det, eftersom jag står på scenen hela dagen och är moderator. Och sen, ikväll, är jag ju ledig så då skulle jag så klart åka dit. Men vet ni vad..? Det verkar inte som att det blir nåt av det. Han var i alla fall väldigt bra igår kväll. Tänk om det här är det enda som krävdes. Den här "riskiga" om-inställningen. Vi får se! Håll tummarna i alla fall!!
Ja och idag ska jag som sagt vara moderator på Internet i fokus, och så ska jag även köra en föreläsning i eftermiddag, om Facebooks nya algoritmer och hur vi kan kommunicera nu efter att den har trätt i kraft. Jag var på talarmiddag igår kväll, samt kollade lokalen. Vi brukar alltid göra det kvällen innan och det gör att det känns lite så där extra tryggt inför dagen idag. Det ska bli en jättekul och innehållsrik dag. Givetvis kommer jag köra en powerpose innan jag går upp på scenen. Det ger verkligen SÅ mycket. Testa innan ni ska göra nåt där ni liksom behöver power och bra energi. Det funkar svinbra, jag lovar.
Önska mig gärna lycka till idag så hörs vi lite senare i eftermiddag. Puss!
 
 
#1 - Sofia

Lycka till! Det kommer gå superbra - med din energi och tydlighet😀Du är så inspirerande att följa!

Svar: Tack snälla!! :)
Alexandra

#2 - Lillian

Håller tummarna för att Mio får förbli bra efter omställningen! Och för att det går bra för dig idag. :-)

Svar: Tack! Han har faktiskt mått bra idag!!!! :)
Alexandra