Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Hej lördag - idag ska jag utbilda om sociala medier igen
God morgon på er! Lördag! Härligt va? Ni som är duktiga på väder har sagt att det skulle bli en solig dag idag men än så länge ser det inte riktigt så ut... men vi får se. För mig har det inte jättestor betydelse eftersom jag ska jobba idag. Japp, jag ska iväg runt 12 för att utbilda.
En av våra kunder är ett politiskt parti, och många som jobbar inom politiken är inte betalda och får därmed göra sin politiska karriär på fritiden. Så det är därför det ofta blir helger när jag ska utbilda dem. Det är alltid tufft att bli av med sin lediga lördag men när jag väl kommer iväg så ska det bli jättekul. Jag gillar ju att utbilda! 
Utbildningen handlar (som vanligt) om sociala medier. Jag går verkligen in på djupet och talar först om vad man ska tänka på i sin kommunikation (det är hela nyckeln till att lyckas), och sen visar jag en hel del konkreta exempel och så slutar det med att de får påbörja att göra en sociala medier-strategi. Eftersom det bara är en halvdag så får jag speeda upp det lite, plus att jag nu ska sätta mig och anpassa den. Den jag har är egentligen en heldagsutbildning nämligen. 
Natten med Mio gick "bra". Jag var uppe klockan två, och då var blodsockret bra, men nu när jag gick in klockan sex i morse så var det uppe på 15, vilket är alldeles för högt. Det verkar som att det inte har med det som han åt igår kväll att göra utan snarare att han ska höja sitt basinsulin på nätterna, eftersom höjningen börjar först efter två. Inatt ska jag gå in klockan tre istället, som det var tänkt från början. Jag SKA hitta boven i dramat så att hans lilla kropp inte blir helt förgiftad. 
Men nog om mig nu... ni då, vad ska ni göra? För alla som har trädgård så är väl det här underbara dagar att börja röja undan vintern? Vi har uteplats så jag tänker att om det är soligt imorgon så ska jag nog fixa där hela dagen. Mysigt!