Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

God morgon du härliga extralediga dag
God morgon! Nu sitter jag här igen, i och för sig i ett ganska rörigt hem - jag har packat upp lite sådär halvt om halvt ni vet, så det är lite kaos - men med tända ljus och alldeles ensam. Jag älskar de här morgnarna som jag har för mig själv. Det är sååå mycket mer värt att gå upp och få lite lugn och ro än att ligga kvar och sova lite för länge.
Men hur mår ni? Har ni haft en bra påskhelg? Vi har haft det jättebra konstaterade vi igår när vi kom hem, och det är ju lite extra skönt att ha en ledig måndag så här. Lyx ju. Jag tror att jag ska fixa här hemma idag, men vi får se. Först ska Alvin spela match, och jag träna. Det ska bli väldigt skönt efter x antal timmar i bil och på restaurang igår.
Det ska bli jättekul att börja jobba imorgon igen. Jag är så himla peppad på att sälja nu! Jag har nog rätt många möten nästa vecka - har inte orkat kolla i kalendern än - men förutom det så är det sälj som gäller. Plus att jag ska fortsätta mitt nedgrottande i Facebook-annonseringen. Jag har sagt det förr men det tål att upprepas: Jag tycker att vi är klart bäst på det vi gör, men vill att vi också ska bli bäst på Facebook-annonsering. Alltså så där expertbra! Det enda som krävs är lite mer tid och fokus.
Det finns flera andra saker som jag skulle vilja att vi fördjupar oss i, och drömmen är att vi får lite mer tid - samtidigt som vi ändå tjänar pengar - så att fler av oss kan lära sig nya saker. Det blir roligare om alla får utvecklas, plus att det blir mer hållbart. Men nu... en timme till här vid datorn. Jag läser nyheter, kollar lite bloggar och vloggar och bara njuter. Vad ska ni göra denna extralediga dag? För visst känns det som det när man är ledig en måndag?