Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Förbereder inför att jag ska vara moderator på tisdag
God morgon! Jag har precis skickat iväg Alvin på fotbollscup, idag är det nämligen pappa Jonas som hänger med, så jag är alltså ledig. Egentligen är det ju en väldigt fin dag att vara utomhus på eftersom det ska vara strålande sol, men jag får väl fixa på terrassen istället tänker jag. 
En annan sak som jag ska göra idag är att förbereda mig inför mitt moderatoruppdrag på tisdag. Jag ska vara moderator för fjärde gången, på Internet i fokus. Jag älskar att vara moderator, och särskilt när talarna pratar om sånt som jag är intresserad av. Det vill säga internet och sånt 🤓
Ibland brukar jag även ha en session där jag intervjuar folk på scenen men jag tror inte att vi ska ha det i år. Vi får se. Jag ska sätta mig nu och grotta ner mig i programmet en stund.
Det är två saker som jag tycker är svinviktigt när jag ska upp på en stor scen:
1) Jag vill vara förberedd och ha koll på allt. Jag har alltid en iPad i handen där allting står nerskrivet. Det vore trist att presentera någon med fel namn till exempel.
2) Powerposen innan det är dags! Ja men på riktigt... att sträcka ut armarna och verkligen göra en powerpose lurar hjärnan på ett väldigt positivt sätt. Den ger signaler om att jag kan erövra världen typ. Bra va? 
Men nu ska jag ta tag i söndagen här. Jag har faktiskt en del att göra inser jag nu... Jag behöver köpa nya mikrofoner till poddrummet, jag ska träna... och så vidare. Hur ser er söndag ut? Är det lika fint väder överallt eller är det bara här nere i Skåne?