Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Ett nätverk för inspirerande människor
Jag har funderat mycket på en sak... Jag har ju tjatat mycket om att jag älskar att bli inspirerad av drivande människor som vet vem de är och vart de vill. Det ger en sån enorm energikick att prata med dessa härliga personer. Jag tänkte på det när jag träffade Angeli förra veckan, och intervjuade henne. Hon är en sån där person som är speciell, en sån som jag blir väldigt inspirerad av. Och vi sa att vi skulle hålla kontakten för att se om vi kunde göra nåt ihop nån dag, och det vill jag verkligen.
Och på tal om det - jag är lite sugen på att dra ihop ett nätverk där alla människor är sådär extremt inspirerande, men jag har lite svårt för att hitta den röda tråden. Att vara en inspierande person är inte riktigt en röd tråd tänker jag. Jag tänker inte att det skulle vara ett kvinnligt nätverk, jag bryr mig inte om vilket kön de har, bara de är inspirerande 😍 Så jag går och funderar på det...
Det skulle vara ett nätverk där man kanske träffas två gånger per år och verkligen satsar. Satsar tid alltså. Kanske att man tar in på hotell nånstans och grottar ner sig i ett dygn. Man skulle ägna en timme åt varje persons utmaningar och verkligen hjälpas åt att lösa dem, och sen ha nån slags riktigt bra inspirationssession också. Ja men ni fattar. Och sen, utöver de här två träffarna, så har man liksom varandra även då ju. Låter inte det som ett bra upplägg?
Frågan är bara vart jag ska hitta den röda tråden... Jag får fundera vidare lite på det. Det får gärna (bör!) vara folk från olika branscher, men vi borde ju ha något som knyter oss samman, eller? Man behöver kanske inte det..?
#1 - Robert Dybeck

Jag är på! Funderat lite i samma banor... Är ju nu på Nya Zeeland och får lite perspektiv på mkt och en sak veta jag att min hobby (att samla på männikor) är bra men jag behöver bli bättre på att hitta och hänga med inspirerande människor som ger energi... Jag vill hänga mer med dem och gärna längre tid som under ett par dagar om året, vandrandes, diskuterandes, eller vad som. Tar gärna ett snack med dig i ämnet om du vill... /Robert

Svar: JAAA, precis så känner jag! Undrar också - hur ÄR livet där borta? Kommer ni stanna länge?? Så spännande grej ni gör alltså! Wow! :)
Alexandra