Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

En söndag som inte blev som planerat
God morgon! Vet ni vad som hände igår? Så himla trist... Jag och Alvin gick upp tidigt eftersom han skulle iväg på cup, men eftersom Jonas skulle hänga med honom så hade jag planerat att träna och sen fixa på terrassen här hemma. Precis när jag tar på mig mina träningskläder så... knak... fick jag någon slags mild variant av nackspärr. Jag kunde röra huvudet, men inte särskilt bra åt ena hållet för då gjorde det så sjukt ont, så det var bara att skippa träningen. Så så så störigt. Så jag blev liksom lite lamslagen, vad skulle jag då göra? Jag ville ju gå och träna och sen hålla på här hemma på terrassen eftersom det var så fint väder. Ja ja, jag satte mig och solade på en vinterrörig terrass istället, fram tills eftermiddgen då Jonas och Alvin var tillbaka. Då fick jag nämligen hjälp att åka till Ikea och köpa det här golvet. Det ingick i projekt "fixa på terrassen". Jag ÄLSKAR hur det blev!
Som ni ser så fick jag även proffshjälp med att lägga det. Det var superenkelt att lägga, så när vi var tre personer gick det väldigt snabbt.
Det är alltså ett plastgolv i mörkgrått som känns väldigt plastigt i butiken. Jag var sååå nära att välja trä istället eftersom det kändes så plastigt, men så blir det en helt annan sak när man har lagt det. Ja det är ju fortfarande plast så klart, men det känns inte att det är så där "lätt".
Eftersom vi var tvungna att "skarva" i slutet så saknar vi några så jag måste rusa iväg till Ikea och köpa ett paket till. Det vore ju väldigt trist om de skulle ta slut. 
Hela terrassen fick en helt annan känsla, och jag ska visa sen när allting är klart, när vi har satt upp bord och krukor och sånt. Det kommer bli sååå mysigt!
Så det blev en bra söndag ändå får jag säga. Fast jag inte fick gå och träna som det var tänkt. Vad hittade ni på igår? Var det lika varmt hos er? När jag satt i solen i lä så var det bikinivarmt här. 
#1 - Hanna Karlsson

Trist att dagen inte blev som du tänkt dig. Hoppas att du inte har lika ont idag.

För några år sedan hade vi ett liknande golv på vår uteplats men vi hade inte tiden att sköta om det som det behövde göras så vi rev bort det.

Svar: Behövs det skötas om??😱
Alexandra

#2 - Åsa Aabakken

Jag fick också en nackspärr från Hell i Torsdags natt, kunde knappt ta mig ur sängen. Jag fick hålla i huvudet med händerna för att komma upp. Nu är det lite bättre men vad handikappad man blir!!!. Hoppas din nackspärr har blivit bättre.

Svar: Åh nej vad jobbigt :( Min är inte lika hemsk. Usch vad man är handikappad ja...
Alexandra